Emlak danışmanları arasında örgütsel verimliliği artırmak amacında olan birlik, emlak danışmanlığını Türkiye’nin en saygın mesleklerinden biri haline getirmeyi amaçlıyor.

TEMOBİR'in Amacı

TOMEBİR, gayrimenkul sektörünün tanıtılmasında, gelişmesinde ve sorunlara yönelik çalışma yapan ve yapacak olanların bir araya gelmelerini sağlamak ve oluşturulan üst kuruluşları buluşma noktası olarak görmektir.

Birlik üyeler arasında; 

-- Yardımlaşma ve dayanışmayı sağlamayı,

-- Mesleki faaliyetleri kolaylaştırmayı,

-- Gayrimenkul sektöründeki son gelişmeleri değerlendirmeyi,

-- Mesleki alanda etkinliği ve verimliliği artırmayı,

-- Mesleki disiplin ve ahlakı koruyup, dürüstlük ve güveni hâkim kılmayı,

-- Mesleğin genel toplum menfaatlerine uygun şekilde gelişmesine katkı sağlamayı amaçlamaktadır.     

Genel Başkanın Mesajı:

Tek hedefimiz Türkiye'ye de mesleğimizin standarlatını ve prestijini zirveye taşımak!

Türkiye'nin belki de en sıkıntılı meslekler arasında yer alan gayrimenkul sektörünü belirli bir çerçevede bütünleştirerek yaşanılan sorulara çözümler getirmek ve bambaşka ufuklara taşımayı görev bilen Türkiye Emlak Ofisleri Birliği bu amaç ve görev neticesinde kurulmuştur.

Bu hedefe bugün uzak değiliz. Çok önemli mesafeler kat ettik. bu fikrin ilk tohumlarını attığımız günden bugüne 25 il ve 42 ilçe temsilciliği ile birlikte 1.000 e yakın üyesi olan büyük bir aile haline geldik.

Bu bize gösteriyor ki; düşünce ve fikirlerimiz siz değerli meslektaşlarımız ile birebir uyuşmaktadır.

Her günümüz bu amaç uğruna yeni bir mücadeleyle geçiyor.

Kuşkusuz mesleğimizde problemleri bitmiş değil. Bunun farkındayız. Bu problemleri çözmek için her gün siz değerli meslektaşlarımızın öneri ve taleplerinden yola çıkarak yeni çözüm önerileri geliştiriyor bunları gerekli resmi makamlara sizlerin adı ile ulaştırıyoruz.

Ancak şuna tüm kalbimle inanarak söylüyorum ki ilk günkü heyecanımızı hiç kaybetmedik. Her gün, bir önceki günden daha fazla çalışıyoruz.

Geçmişe takılmadığımız gibi, kendi başarılarımıza da takılıp kalmıyoruz. Bizim daha büyük hedeflerimiz var. Bu hedef emlak sektörünü yeniden tasarlamak ve kalite standarları yüksek bir meslek haline getirmektir. 

 Tüm meslektaşlarımıza karşı büyük sorumluluğumuz var. Bunun farkındayız ve bu sebeptendir ki her yeni güne farklı fikir ve çalışmalarla başlıyoruz.

Gerek yönetim kurulumuz gerekse danışma kurulumuz sizlerin meslekte hak ettiği değer ve saygıyı görmesi için mesleki çözüm önerileri  geliştirmekte.

 Planlı programlı çalıştığımız, attığımız her adımı iyi hesapladığımız için bugüne kadar önümüzü net görmeyi ve doğru kararlar almayı başardığımızı biliyoruz. Tüm kararlarımızda siz meslektaşlarımıza olan sorumluluğumuzu aklımızdan çıkarmadık, çıkarmayacağız.

Yolumuza devam ediyoruz...

Bu birlik ve beraberlik, bu dikkat ve hassasiyet, bu kararlılık ve ciddiyet içerisinde yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz. Sizden aldığımız güçle, sizden aldığımız destekle yürümeyi sürdürüyoruz. 

Biz; siz meslektaşlarmıza kalplerimizi açtık ve zorlukları birlikte göğüsledik. Allah'ın izniyle daha nice büyük başarıların altına birlikte imza atacağız, bunun kıvancını birlikte paylaşacağız.

Bilgi ve Başvuru

Üyelik ve bilgi için: www.temobir.org

TLF: 0850 430 55 55

TEMOBİR’i sosyal medya hesaplarından (Twitter - Instagram) takip edebilirsiniz.

TLF: 0850 430 55 55

Editör: TE Bilisim