Niçin Resold?

Gereksiz telefon trafiğiyle uğraşmazsınız;

Siz işlerinizle uğraşırken, Resold Rehber Gayrimenkul'ün profesyonel gayrimenkul danışman kadrosu sizin yerinize görüşmelerinizi yapar.

Resold Rehber Gayrimenkul'ün profesyonel gayrimenkul danışman kadrosu bölgedeki fiyatları iyi bilir. Mülkünüzün doğru fiyatlandırılması için sizi yönlendirir.

Böylece ne düşük bir fiyatla satıp zarar edersiniz, ne de yüksek bir fiyatla satış yapmaya çalışarak uzun süre beklemek zorunda kalırsınız.

Resold Rehber Gayrimenkul, alıcının en uygun koşullarda krediyi en kısa zamanda temin etmesini sağlar. Böylece işlemler kısa zamanda sonlanır.

Resold Rehber Gayrimenkul, bölgeyi iyi tanır, alıcıya daha kolay ulaşrı. Böylece mülkünüzün değeri, alıcının gözünde artar.

Resold Rehber Gayrimenkul, emlak ilan sitelerinin kurumsal üyesidir. Bu nedenle ilanları arama motorlarında en önce görüntülenir.

Böylece mülkünüz daha fazla alıcı tarafından görüntülenir. Siz de bu sitelere para vermekten ve ilan yenilemekten kurtulmuş olursunuz.

Resold Rehber Gayrimenkul, müşterisini ofiste ağırlar, ikramda bulunur. Bu süre zarfında müşteri ile daha detaylı görüşme imkanı bulunur.

Resold Rehber Gayrimenkul'ün profesyonel gayrimenkul danışman kadrosu kanunları iyi bilir. Satıştan sonra size veya alıcıya bir ceza gelmemesi için sizi yönlendirir.

Resold Rehber Gayrimenkul, tüm bürokratik işlemleri sizin yerinize halleder. Siz sadece imza atar ve paranızı güvenli bir şekilde teslim alırsınız.

Resold Rehber Gayrimenkul Ünye Şubesi:

452 502 66 32

Gölevi mahallesi Toki Sokak

No:10 / Z6

Ünye / Ordu

Editör: TE Bilisim