Türkiye’nin her ilinde bankalara, finans şirketlerine, çeşitli kurum ve kuruşlara ait konut, ticari, arsa, tarla, arazi gibi gayrimenkullerin online ihale yöntemi ile pazarlanmasını sağlayan bir e-ticaret platformu olan www.gayrimenko.com, %100’ü Ataşehir Belediyesi iştiraki olan ATABEL İNŞAAT TEMİZLİK GIDA SANAYİ VE TİCARET AŞ ile yeni bir işbirliğine gidiyor.

Gayrimenko.com ve Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ. arasında yapılan işbirliğine göre Atabel şirketine ait İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Atatürk Mahallesinde konumlu Atapark Konutlarındaki 3 adet konut, (C1 9, C1 102,C1 142 nolu daireler ) online ihale yöntemi ile www.gayrimenko.com adresi üzerinden satışa çıkacak.

GAYRİMENKO.COM’DAN ONLINE İHALELERE TEKLİF VERMEK ÇOK KOLAY

Gayrimenko.com üzerinden online ihale ile gayrimenkullere teklif vermek çok kolay. İhalelere teklif verebilmek için yapılması gereken ilk iş web sitesine ücretsiz üye olmak. Ardından ilgili konutların ihalesine teklif verebilmek için muhammel satış bedelinin %3’üne karşılık gelen geçici teminat bedeli Atabel İnşaat Temizlik Gıda Sanayi ve Ticaret AŞ. hesabına yatırılır.

Dekontun gayrimenko.com müşteri ilişkileri yetkilisine gönderilmesi ile birlikte sistem üzerinden ihaleye teklif verme hakkı tanınır. İhalenin kazanılmaması halinde yatırılan geçici teminat bedeli 15 iş günü içerisinde mülk sahibi şirket tarafından eksiksiz şekilde iade edilir.

Atapark konutlarındaki ilk gayrimenkul C1 blok 9 numaralı konut ihalesi 08.06.2022 tarihinde başlayacak ve 6 gün sürecek.

İstanbul Anadolu Yakasının gözde ilçesi olan Ataşehir’de önemli bir yatırım fırsatını kaçırmamak ve değeri her geçen gün artan mülklerden birisine sahip olmak için Gayrimenko.com’un 0216 428 50 50 numaralı telefon hattında müşteri hizmetleri yetkililerinden detaylı bilgi alınabilir.

Editör: TE Bilisim