1 NO'LU TAŞINMAZIN Özellikleri : 1 NO'LU TAŞINMAZIN

Özellikleri : Satışa konu taşınmaz ; Aydın İli, Efeler İlçesi,Güzelhisar Mahallesi, 935 ada, 10 parsel, 287,00 m2 yüz ölçümlüdür.

Zemin kat 1 nolu bağımsız bölüm meskenin arsa payı 30/574'tür. Zemin kat 1 nolu bağımsız bölüm mesken niteliğindeki taşınmaz Tam hisse ile borçluadına kayıtlıdır.

Taşınmaza giriş 67 Sokak üzerinden yapılmaktadır. Taşınmaz bina 67 sokak ile Albayrak Caddesinin köşesindedir.

Bağımsız bölüm meskenin adres kodu (UAVT NO) 1611411701'dir. Bağımsız bölümün bulunduğu parsel zemin itibari ile yapılaşmaya uygun olup, eğimsiz bir konumdadır.

Tespite konu bağımsız bölüm; Bodrum + Zemin ve 4 Normal kat olarak betonarme yapım tekniğe ile inşa edilmiş binadır. Taşınmazın tüm katları mesken olarak kullanılmaktadır.

Binanın her katında 3 daire bulunmakta olup binada toplamda 15 daire bulunmaktadır. Tespite konu bağımsız bölüm zemin katta yer almakta ve tespit tarihinde içerisinde iskan edilebilir durumdadır.

Taşınmaz bağımsız bölüm elektrik, su, telefon, kanalizasyon, ulaşım vb. alt yapı hizmetlerinden tam olarak yararlanabilecek konumdadır. Taşınmaz binada doğalgaz tesisatı bulunmaktadır.

Tercih edilirliği normaldir. Taşınmaz binada asansör bulunmaktadır. Bağımsız bölüm ve binanın dışı ve içi, sıvalı ve boyalı vaziyette olup dış kapı demir kapı ve pencereler pvc doğrama malzemeden imal edilmiştir.

Taşınmaz yapı yaklaşık maliyet cetveline göre 3. Sınıf B grubu yapı sınıfındadır. Yapı Ruhsatı: 25.04.1986 tarihinde alınmıştır.

Yapı kullanım İzin Belgesi ise 14.10.1987 tarihinde düzenlenmiştir. Tespite konu bağımsız bölüm mesken projesine göre; doğu cepheli yaklaşık 90,00 m2 brüt alanlıdır.

Taşınmazda; salon, salonmaj, 2 oda, mutfak, banyo, wc, antre ve 2 balkon olmak üzere yaklaşık olarak toplam neti 75,00 m2 dir. Taşınmazın bodrum katta kömürlük eklentisi bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim