İHALE DETAYLARI

MAMAK BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN

Belediyemiz sınırları içerisinde Diriliş Mahallesinde bulunan aşağıda ada parsel ve daire tipleri yazılı Mülkiyeti Belediyemize ait taşınmazlar 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesine göre 'Açık Teklif Usulü' ile 30/03/2022 tarihinde Çarşamba günü saat 14:00 da Belediyemiz Merkez binası içerisinde bulunan 7. Kat Encümen salonunda ihale edilerek satılacaktır.

Taşınmazın  konumu, alanı, tahmin edilen bedeli, Geçici teminat miktarı, İhale tarihi ve saati aşağıda belirtilmiştir.

Taşınmazın satışı ile ilgili olarak 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılmaları sakıncalı olan kimseler gerek doğrudan gerekse  vekaleten ihaleye katılamazlar. İhaleye girip de teminatlarını yakanlar bir yıl süre ile Belediyemizce açılacak ihalelere katılamazlar.

İhaleye çıkarılan Taşınmaza ilişkin ihale Şartname ve ekleri 300,00 TL.(Üç yüz) Bedel karşılığı verilecek olup, Şartname ve ekleri Emlak ve İstimlak  Müdürlüğünde ücretsiz olarak incelenebilir. Muhammen bedellere KDV dahil değildir

Söz konusu taşınmaz ihalesine gerçek ve tüzel kişilerle birlikte yabancı uyruklu kişi ve kuruluşlar ve Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde Gayri Menkul iktisap edebileceğini gösterir Dışişleri Bakanlığından alınmış Belge ve Türkiye’de ikametgâhlarını ibraz etmeleri şartı ile ihaleye katılabileceklerdir.

İhaleye katılacak olanlar taşınmaz ihalesine ait teminat bedellerini ihale tarihi olan 29/03/2022 tarihinde Salı günü en geç saat 16:00’e kadar Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Kira İşleri Biriminden alacakları ödenti belgesi ile yatıracaklardır. Posta ile gönderilen teklif ve teminatlar kabul edilmeyecektir.

Belediyemiz Encümeni taşınmazlara ait ihaleyi yapıp yapmamak da ve uygun teklifi tespit etmekte serbesttir.    

Editör: TE Bilisim