Son bir yılda ev sahipleri ve kiracılar arasındaki kavgalar akılalmaz boyutlara taşındı. 

Ölümle sonuçlanacak boyutlara gelen kavgalara her geçen gün bir yenisi ekleniyor. 

Adana'nın Sarıçam ilçesinde bir evin önünde, evde ikamet eden Neşe Yılmaz'ın 28 yaşındaki oğlu Şahin Yılmaz, gece ses gelmesi üzerine sokağa çıktı.

İkili, bu sırada elinde balta ve silahla kaçan bir kişiyi gördü.

Gecenin karanlığında otomobiline yaklaştığında ise bütün pencerelerinin kırık, kaportasına ise baltayla zarar verildiğini fark etti.

Mağdur şikayetçi oldu

Müzisyenlik yapan Yılmaz, otomobiline zarar veren kişinin ağabeyinin kayınbiraderi H.T. olduğunu ileri sürerek polise şikayette bulundu.

Ekipler çalışma başlattı

Polis olay yerine gelip, gerekli incelemeyi yaptıktan sonra şüpheliyi bulmak için çalışma başlattı.

"Beni sokak ortasında dövdüler"

Oğlu için kiraya çıktığını ancak artık kira ödeyecek gücü kalmadığı için evden çıkmalarını istediğini ifade eden 56 yaşındaki Neşe Yılmaz, “Evden çıkmalarını isteyince bana yapmadıklarını koymadılar. Beni sokak ortasında dövdüler. Şimdi de otomobile zarar verdiler.” diyerek gözyaşı döktü.

"Otomobile baltayla zarar vermişler"

Annesinin tek katlı bir evi olduğunu orada ağabeyinin oturduğunu belirten Şahin Yılmaz, “Bir süre önce annem onların çıkmasını istedi. Annem bunu söyledikten sonra bize yapmadıklarını koymadılar. Daha önce annemi de beni de darbettiler. Gece de gelip otomobile baltayla zarar vermişler. Bütün camlarını kırıp, lastiklerini kesmişler. Benim bunu yaptıracak gücüm yok.” dedi

Editör: TE Bilisim