İstanbul'a değer katacak önemli yeşil alan projeleri kapsamında hayata geçirilecek yeni Millet Bahçesi için geri sayım resmen başladı.

Açıklama Bakan Kurum'dan geldi. Kurum, "Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ilk fidanlarıyla buluşuyor" paylaşımında bulundu.

İstanbul Havalimanı projesi ile bir tarihin sonlandığı Atatürk Havalimanı pistlerinde yeni Millet Bahçesi için fidanlar ekilmeye, yeşillendirilmeye başlanıyor.

Kapatılması sonrası tartışmaların hedefinden düşmeyen Atatürk Havalimanı için dev proje resmen başlıyor.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi projesi sayesinde İstanbul'a yeşili ve ağacı bol, vatandaşın rahat nefes alabileceği devasa büyüklükte bir alan hayata geçirilecek.

Bakan Kurum, geri sayımın başladığı yeni Millet Bahçesi projesinin hayata geçirilmesi için geri sayıma geçildiğini açıkladı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Bakan Kurum, "İstanbul Atatürk Havalimanı’nda yapacağımız Türkiye’nin en büyük millet bahçesi, ilk fidanlarıyla buluşmak için gün sayıyor.

Cumhurbaşkanımızın teşrifleriyle yapacağımız fidan dikim töreni için hazırlıklarımıza heyecanla devam ediyoruz." müjdesini verdi.


 

Editör: TE Bilisim