Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray'ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat & FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi'nin ilk etabında villa teslimlerine başlandı.

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, FBA Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksöz ve Düşler Vadisi'nden villa satın alanların hazır bulunduğu anahtar teslim töreninde Düşler Vadisi'nin yeni sakinleri villalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşadı.

Kente Yakın Az Katlı

Düşler Vadisi Riva'da ilk etap teslimlerine başlandığını belirten Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz, söz verdikleri gibi Düşler Vadisi'nin ilk etabında yer alan villaların teslimlerine başladıklarını belirterek, "Düşler Vadisi sakinlerini şehir karmaşasından uzak, bir o kadar da şehre yakın, zemini sağlam, az katlı, ekolojik yapısı bozulmamış, geniş bahçeli, doğa ile iç içe, orman, deniz ve nehir manzaralı villalarında ağırlayacak olmanın mutluluğu içindeyiz" dedi.

Düşler Vadisi Riva'nın İstanbullular başta olmak üzere Türkiye'nin dört bir yanından gelen yatırımcıların öncelikli tercihi olduğunu dile getiren Hakan Yılmaz, "Projemiz yaklaşık 20 aydır devam eden pandemi döneminde de alıcılardan büyük ilgi gördü ve görmeye de devam ediyor.

Projemizin ikinci etap inşa çalışmaları da tüm hızıyla sürüyor. Şehrin gürültüsünden, trafiğinden, stresinden kurtulmak isteyen ve doğaya ilgi duyan herkesi örnek villalarımızı görmeye bekliyoruz" diye konuştu.

Doğaya Uyumlu

Birinci etabında 509, ikinci etabında ise 200 dubleks - tripleks villaların yer aldığı Düşler Vadisi Riva, Türkiye'nin nitelikli villa projelerinden biri olarak öne çıkarken, ekolojik donatılarıyla da örnek gösteriliyor.

1 milyon 157 bin metrekare büyüklüğündeki arazide yer alan yaklaşık 4.5 km uzunluğundaki vadide 72 bin metrekare büyüklüğündeki park alanında bir biyolojik gölet ve yaşam alanlarının içerisinde 4 bin metrekare büyüklüğünde yüzülebilir lagün oluşturuluyor.

Ayrıca bu alanda cami ve okul alanları, kapalı-açık spor tesisleri, kafe-restoranlar, ticari alanlar, yürüyüş alanları, park alanları ve sağlık birimi gibi ortak donatı alanları yer alıyor.

Düşler Vadisi Riva sakinleri için hayata geçirilen tarım alanının büyüklüğü ise 10 bin metrekarenin üstünde olacak.

Atık dönüşümü için de önemli yatırımlar yapılan projede tüketim atıklarını yeniden ekosisteme kazandırmayı amaçlayan kompost sistem ve yüzey sularının değerlendirilmesi gibi donatılar mevcut.

Ev Alanlar Memnun

Anahtar teslim törenine eşi ile birlikte katılan ve villasına kavuşma heyecanını paylaşan Dilek Kemahlıgil, "Evimiz, şehrin stresinden uzak ama bir o kadar da şehre yakın olsun istedik. Uzun uzun araştırdık, sonunda Düşler Vadisi Riva'yı keşfettik. Bugün kurduğumuz hayalin gerçek olduğunu görmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

Anahtarına kavuşan Düşler Vadisi Riva sakinlerinden Gökhan Dandin de, hayalini kurdukları mutlu yuvaya kavuştuklarını ifade ederek, şunları söyledi:

"Söz verildiği gibi evimiz zamanında teslim ediliyor. Proje biz yeni sakinlerine mükemmel bir yaşam alanı sunacak."

Kaynak: Yeni Asır

Editör: TE Bilisim