Çorlu’da 15.000 m2 arazi üzerine konumlan Serenity Villaları’nın iklimlendirmesinde Alarko VRF tercih edildi. Tüm mahallerde kullanılabilmesi için geniş kapasite aralıklarına sahip, çok çeşitli iç ünitelerle birlikte Alarko Mini VRF, 2 Borulu VRF ve 3 Borulu VRF sistemleri çözüm sunuyor. Bina gerekliliklerine uyum sağlayarak çeşitli otomasyon sistemleri ve merkezi kontrollerle birlikte koordineli olarak çalışıyor.

Alarko VRF Sistemleri

Gelişmiş buhar enjeksiyonlu DC inverterli kompresör, soğutucu akışkan dolaşımını artırıyor ve hem soğutma hem de ısıtma kapasitesini yükseltiyor. Alarko VRF, 2.5HP’den 96HP’ye varan geniş kapasitesiyle, küçük binalardan büyük binalara kadar tüm müşteri gereksinimlerini karşılıyor.

VRF sistemi, -25°C ile 48°C arasında değişen aşırı koşullar altında kararlı bir şekilde çalışıyor. Dış üniteler adresleri otomatik olarak iç ünitelere dağıtabiliyor. Her bir iç ünitenin adresi uzaktan kumanda ve kablolu kumanda kullanılarak sorgulanabilir veya değiştirilebiliyor.

Çoklu öncelik modu ayarları, müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için daha fazla serbestlik ve kolaylık sağlıyor.

Ünite, tüm VRF sistemini kapatmadan bazı iç ünitelerin kapatılmasına izin veren bakım moduna sahip olmasıyla öne çıkıyor. Diğer iç üniteler çalışmaya devam ettiğinden, çalışma sahasında bakım sırasında bakım modu etkinleştirilebiliyor.

Editör: TE Bilisim