Alkaş iş birliği ile sekizincisi düzenlenecek olan Çözüm Platformu toplantısında, “Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller” başlığı altında; gayrimenkulde alternatif yatırım modellerinin ve gayrimenkulde teknolojinin etkileri deneyimli isimlerin katılımıyla tüm yönleriyle konuşulacak. Sektörde değer yaratacak olan ve sınırlı sayıda katılımla planlanan bu özel etkinlik için kayıtlar başladı.

Türkiye gayrimenkul sektörünün çatı örgütü GYODER’in, Alkaş iş birliği ile sekizincisini düzenlediği GYODER Çözüm Platformu toplantısı için geri sayım başladı. Gelenekselleşen ve sektör için değerli çıktılar üreten bu önemli etkinliğin konusu ise Geleneksel Gayrimenkul Yatırımlarının Varisi: Alternatif Modeller…

Gayrimenkul sektörü ve iş dünyasından değerli isimlerin konuşmacı olarak katılacağı toplantı; 31 Mayıs Salı günü, Büyükyalı Fişekhane Ana Sahnede gerçekleşecek. 

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu’nun açılış konuşmasını gerçekleştireceği etkinlikte; “Gayrimenkulde Alternatif Yatırım Modellerinden Ne Anlıyoruz?” başlığı altında PTT A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin Tok, IGA Havalimanı İşletmesi, Mali İşler Genel Müdür Yardımcısı (CFO) Selahattin Bilgen ve Akfen GYO Genel Müdürü ve GYODER Başkan Yardımcısı Sertac Karaağaoğlu yatırımcıların alternatif getiri modelleri arayışı için çözüm önerilerini değerlendirecek.

Geleneksel gayrimenkul yatırımlarının doygunluğa ulaşması ile gelişen depo, lojistik, otel, yurt gibi yeni alternatif yatırımların nedenleri ile ele alınacağı oturumda ayrıca kamu özel sektör iş birliklerinin desteklenmesinin önemi de gündeme getirilecek. Aynı zamanda “Konut Dışında Ne Alternatiflerimiz Var?” oturumunda ise EPRA Araştırma Müdürü Dr. Dilek Pekdemir, PwC Türkiye Partneri Ersun Bayraktaroğlu, konuyu hem yerel hem de uluslararası açıdan ele alacak. Dünyadaki şirketlerin yeni yatırım alternatiflerine karşı yaklaşımları ve süreçler katılımcılarla paylaşılacak.

Hızla dijitalleşen sektör “Teknolojinin gayrimenkulleşmesi” oturumunda değerlendirilecek. Parkpalet Kurucu Ortağı Alp Çiçekdağı, Denge Değerlendirme Yönetim Kurulu Başkanı Baki Budakoğlu, HepsiEmlak Strateji ve Dönüşüm Direktörü Ecehan Berk Pehlivanoğlu’nun konuşmacı olacağı bu oturumda teknolojinin bireysel ve ticari yatırımcının alışkanlıklarını nasıl değiştirdiği, sektörün bu dönüşüme nasıl adapte olduğu ve teknolojinin değerleme üzerine etkileri detayları ile ele alınacak.

Toplantıda aynı zamanda GYODER ve İktisadi Araştırmalar Vakfı iş birliği ile Türkiye’de gayrimenkul alanında ilk kez düzenlenen GYODER İAV Lisansüstü Tez Ödülleri Yarışması’nın kazananlarına ödülleri takdim edilecek. 

Moderatörlüğünü İş GYO Hukuk Müşaviri Av. Pınar Ersin ile İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi ve GYODER İcra Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali Hepşen’in üstleneceği GYODER Çözüm Platformu’na kayıt ve katılım için https://digitalnetworkalkas.com/event/gyoder-cozum-platformu linki ziyaret edebilirsiniz.

Emlak Konut ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan etkinliğin, çözüm ortağı PTT, Co-Sponsor Denge Değerleme ve Garanti BBVA Mortgage olurken, mekan sponsorluğunu ise Özak GYO üstlenecek. 

Editör: TE Bilisim