“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla inşaat sektörüne yönelik online çözümler sunan Workindo, Özbekistan’da faaliyetlerine başladı ve Özbekçe ara yüzünü yayına aldı. Global yatırımlarına aralıksız devam eden firma, Rusya ve Ukrayna’nın ardından Özbekistan inşaat pazarında da çözümler sunacak.

Dünyanın birçok ülkesinde inşaat sektörüne katma değer sağlayan bir firma olmak için istikrarlı bir şekilde ilerlediklerinin altını çizen Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, “Özbekistan ile Türkiye geçmişten bugüne birçok alanda yakın ilişkileri olan iki ülke. En son sağlık, taşımacılık, inşaat, adalet ve istihdam gibi alanlarda imzalanan anlaşmalarla bu bağlar daha da güçlendi.

Biz de Workindo olarak yaptığımız yatırımlarla Özbekistan’da Türk inşaat sektörünü temsil etmekten gurur duyuyoruz. Bu bölgede yapılan inşaat projelerine personel tedariki, çalışanlara iş imkanı, projelere taşeron bulma, firmalara teklif verme, malzeme alım-satımı gibi birçok konuda online çözümler sunuyoruz.

Özbek halkının sitemizi ana dillerinde kullanabilmeleri için Workindo.com’un Özbekçe dil seçeneğini hemen aktif ettik. Sitemiz artık Özbekçe ara yüzüyle de yayında. Ayrıca şu an orada Workindo kullanıcıları için destek alabilecekleri ekip arkadaşlarımız bulunuyor.

Faaliyete geçmemizin üzerinden çok kısa bir zaman geçmiş olmasına rağmen, şu an 1500 civarında bireysel ve şirket üyemiz mevcut. Bu rakamı doğru bir iletişim ve pazarlama stratejisi ile kısa sürede katlamayı hedefliyoruz.   

Ekip arkadaşlarımız Özbek şirketlerle faaliyete geçmeye başladı. Kısa süre içerisinde Özbekistan’dan ilanlar da sitemizde yer almaya başlayacak. Workindo olarak dünyanın farklı coğrafyalarına global atılımlarımız devam edecek.” dedi.

Editör: TE Bilisim