Hürriyet'te yer alan habere göre, Artı Beton Genel Müdürü Serdar Güldaş, “Son yıllarda özellikle püskürtme beton uygulamalarında çok önemli projelerde yer alan Artı Beton, Türkiye’nin önde gelen püskürtme beton firmalarından biri oldu.

İzmir bölgesinde püskürtme betonun yanı sıra yüksek dayanımlı yüksek dayanımlı ince beton uygulamaları ve hazır yaş şap uygulamaları ile yine büyük projelerde imalatlarımız devam ediyor” dedi.

Artı Beton ailesi olarak inşaat sektörünün önemli dallarında yer aldıklarını belirten Güldaş, “Bunların en başında Çimbeton Hazır Beton ve Prefabrik Yapı Elemanları A.Ş. yetkili satıcılığı ile Urla başta olmak üzere firmanın faaliyet gösterdiği her bölgede güvenilir beton tedariki hizmeti sunuyoruz” diye konuştu.

SEKTÖRÜN LİDERLERİNDEN

Ar-Ge çalışmaları ve bitirilen önemli proje referansları ile sektörün lider firmalarından biri olduklarını kaydeden Serdar Güldaş, “Püskürtme beton makineleri, püskürtme beton dizaynı, püskürtme beton uygulama alanları konularında standart dışı uygulamalar ve çalışmalar yaparak kimsenin başaramadığı işleri başarıyoruz.

Örneğin, Türkiye’nin en uzun bomlu püskürtme beton robotu ile 26 metre yükseğe shotcrete uygulaması yapabiliyoruz. Farklı ekipman çeşitliliğimizle sahadaki duruma uygun çözümler yaratabiliyoruz. Manlift, sepetli vinç, robot ya da elle yapılan uygulamalarda en dar yerlerden en uzak mesafelere kadar uzanabiliyoruz.

Üstelik tüm bunları yüksek kaliteli yaş sistem püskürtme beton uygulamalarıyla yapıyoruz. Sıra dışı uygulamamalarla pürüzsüz yüzeylerde bile püskürtme beton kaplaması yapabiliyoruz” ifadelerini kullandı.

SAYILI FİRMALAR ARASINDA

Hazır yaş şap uygulaması ile standart şapların çok üzerine çıktıklarını aktaran Güldaş, “Bu uygulamamızla da büyük projelerin çözüm ortağı oluyoruz. Hazır yaş şap uygulamalarına yönelik ekipmanımızla Türkiye’nin sayılı firmalarından biriyiz” bilgisini paylaştı.

“Yüksek mukavemetli ince beton uygulamaları ile farklı alanlarda uygun çözümler de sunuyoruz” diyen Serdar Güldaş, şöyle devam etti: “Ağır yük trafiği olan yerlerde kalın ve standart betonların uygulanamadığı ama şap betonlarının dayanımının yetersiz olduğu alanlarda çözüm ortağınız oluyoruz.

Özellikle Urla bölgesinde yaptığımız inşaat taahhüt işleri ve yap-sat projeleriyle marka imajımızı güçlendirirken, müşterilerimize de kaliteli hizmet vermenin haklı gururunu yaşıyoruz. Beton uygulamaları ve inşaat sektöründe farklı çözümler için hizmet vermeye devam etmek ve bu konuda istikrarlı bir büyüme sağlamayı hedefliyoruz.”

Artı Beton olarak bugüne kadar beton uygulamaları ve taahhüt işlerinin yanında finansmanını sağladıkları yap-sat konut projelerinde de yer aldıklarını belirten Serdar Güldaş; 

“Özellikle Urla’da yapmış olduğumuz projelerle büyük ilgi topladık. 2011 yılında başladığımız 15 villalık ‘Artı Prestij’ projesi 2015’te tamamlandı ve tamamı satıldı.

Kuşçular’a yeni bir mimari tarz kazandıran bu projemize gelen olumlu yaklaşımlar sayesinde yine aynı bölgede 6 ultra lüks villadan oluşan ‘Huzurla’ projemiz için arazi alımı gerçekleştirdik ve bu projemizi de tamamlayarak kullanıcılarına yüzde 100 memnuniyetle teslim ettik. Bunun dışında yine Kuşçular’da 5 villadan oluşan projemizi de geçtiğimiz yıllarda tamamladık” dedi.

Editör: TE Bilisim