MİMSAN, patentli teknolojisi STEAMPACK ile Morava Koridor Otoyolu projesinin buhar ihtiyacını karşılayacak.

ENKA-Bechtel ortak girişiminin, Orta Sırbistan’ı 10 ve 11 numaralı Pan-Avrupa Koridorları ile bağlayacak 112 kilometrelik “Morava Koridor Otoyolu Projesi”nin inşası tüm hızıyla devam ediyor. 

Patentli teknoloji “STEAMPACK”

İleri teknolojileriyle ısıtma ve enerji sektörlerine yön veren MİMSAN, geçtiğimiz Eylül ayında piyasaya sürdüğü “STEAMPACK Buhar Santrali” ile “Morava Koridor Otoyolu Projesi”nde yerini aldı. Yüksek enerji verimliliği sağlayan geniş ürün yelpazesinin yanı sıra müşterilerine sunduğu pratik çözümlerle de sektöründe öncü olan MİMSAN, patentli teknolojisi STEAMPACK ile Morava Koridor Otoyolu projesinin buhar ihtiyacını karşılayacak. 

Kolay kurulum avantajı

Akıllı fonksiyonları, inovatif gövde tasarımı ve kompakt yapısıyla sektörde fark yaratan STEAMPACK, projeye özel olarak mobil hale getirildi. Şantiyede, buhar hattı ve enerji bağlantıları yapılarak, kullanıma hazır hale getirilen “STEAMPACK Buhar Santrali” ile 4-10 bar arası işletme basıncında saatte toplam 1250 kg buhar üretilecek. Mimsan, projeye 2 adet “STEAMPACK Buhar Santrali” ile hizmet verecek.

Uzaktan erişim 

Uzaktan erişim özelliği bulunan STEAMPACK’e mobil cihazlardan anlık olarak erişim sağlanarak; sistem baca sıcaklığı, brülör çalışma durumu, pompa çalışma durumu, sistem basıncı ve buhar sıcaklık değerleri kontrol edilip, müdahale edilebiliyor. 

Alev – duman borulu, gaz yakıtlı ve kendinden ekonomizörlü olan STEAMPACK, monoblok paket içerisinde; degazör, kondens ve ekonomizörü de standart olarak sunuyor.  

Yüzde 93 sistem verimi 

Özel tasarımı sayesinde baca gazından maksimum ısı transferi sağlayıp, kazan çıkış sıcaklığını 150 °C seviyelerin altına düşüren STEAMPACK, bu sayede sistem verimini de yüzde 93 mertebesinde tutuyor.

Çevreci yaklaşım

Mimsan; ilk yatırım maliyeti, bakım ve işletme giderleri açısından iş ortaklarına ideal bir çözüm sunan STEAMPACK Buhar Santrali ile düşük baca gazı emisyonu ve yüksek enerji verimliliği sağlayarak, çevresel sürdürülebilirlik konusuna da öncülük etmeye devam ediyor.

Editör: TE Bilisim