Pınar Altuğ Atacan ve Burak Törün'ün sunuculuğunda gerçekleşen geceye , Zahide Yetiş, Gökhan Tepe, Wilma Elles, Ece Gürsel, Tuğba Özay gibi birçok ünlü isim katıldı. İlk franchise şubenin tanıtıldığı gece sektörde büyük ilgi yarattı.

"Gelin Damat markalı 100 franchise düğün mekanı hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz."

Gelin Damat Dergisi İmtiyaz sahibi Ferhat Muğurtay açıklamasında " Gelin Damat markasıyla 19 yıllık başarıyla sürdürdüğümüz dergi, defile, organizasyon ve diğer faaliyetlerimiz arasına Gelin Damat Düğün Davet salonlarını ekliyoruz. İstanbul Bahçelievler'de yer alacak ilk bayiimizi de tanıttığımız bu organizasyon ile Gelin Damat markalı 100 franchise düğün mekanı hedefimize ulaşmayı hedefliyoruz.

Gelin Damat Düğün Davet Franchise iki modelde veriyoruz. Birincisi isim değişikliği ile faal düğün salonları franchise alarak Gelin Damat markasına geçiş yapıyorlar. Diğer seçenek ise, arazisi, arsası olan girişimciler gerekli yatırımı yaparak sıfırdan anahtar teslim Gelin Damat markalı mekan sahibi oluyorlar. Anahtar teslim salonlar, çözüm ortağımız ŞEHREMİNİ GRUP mimarlık ve inşaat tarafından projelendirilip tamamlanacak.

Sponsoru olduğumuz Türk İş Kadınları Plaket Töreni ile iş hayatında yer alan kadınlara olan desteğimizi sürdürüyor ve kadın girişimcileri de bayilerimiz arasında görmek istiyoruz. Talepler için Gelindamat.com adresini ziyaret edebilirler. " dedi.

Editör: TE Bilisim