JLL Türkiye tarafından yönetilen, Ankara’nın en gözde alışveriş merkezlerinden Next Level AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na yakışır bir açılışa ev sahipliği yaptı.

Ziraat İşletme Yönetimi tarafından işletilen, toplam 6.000 m2’lik devasa alanıyla Anadolu’nun en kapsamlı yeni nesil aile ve çocuk eğlence merkezi olan Max Level’ın açılışı, keyifli söyleşileri, kortejleri, sahne şovları, çizgi film karakterleri ve birbirinden eğlenceli atölye çalışmalarıyla şölen tadında gerçekleşti.

23 Nisan Karnavalı ile başlayan açılış programı, bando gösterileri ve sahne şovlarıyla devam etti. Alper Baytekin ve Onur Buldu’nun da keyifli söyleşileri ile renk kattığı büyük açılış kitap etkinlikleri, tiyatro gösterileri ve yaratıcı atölye çalışmaları ile eğlenceli görüntülere sahne oldu. Çocukların bayram coşkusunu dorukta yaşadığı bu özel günde hem minikler hem de aileler keyifli anlar yaşadı.

‘’Oyundan büyük işler’’ sloganıyla hayata geçirilen, eğlencenin yanı sıra sanatsal aktiviteleri, yaratıcı içerikleri ve farklı temalarıyla miniklerin yanı sıra ailelerin de uğrak merkezi haline gelecek olan Max Level, çocuklara farklı dünyaların kapılarını aralayacak.

En yeni teknolojilerle donatılmış, uzun, titiz ve detaylı çalışmalar neticesinde hayata geçen Max Level, oyun ve eğlencenin yanı sıra, yaratıcı atölye çalışmaları, çocuk gelişimini destekleyen bölüm ve kurgularıyla da Anadolu’nun en büyük ve en kapsamlı merkezi olacak.

Sanal gerçeklik teknolojisiyle eşsiz aktivitelerin de deneyimlenebileceği merkezde çocuklar hem verimli hem de eğlenceli vakit geçirebilecek.

Yaş gruplarına göre en uygun oyun alanlarının oluşturulduğu ve materyallerin özenle seçildiği, gerçekleşecek aktiviteler ve sosyal etkinliklerin uzman görüşleri doğrultusunda hazırlandığı, personelin özel pedagojik eğitimlerden geçirildiği Max Level, ailelerin uğrak noktası olacak.

Editör: TE Bilisim