Kaliteli, fonksiyonel ve estetik ürünleriyle banyolarda bütünsel çözümler sunan Kale Banyo, tüketiciler için bahar mevsiminin ruhuna uygun bir yenileme kampanyası başlattı.

“Banyo Mobilyanızı Keyifle Seçin, Rahat Rahat Ödeyin!” sloganı ile hayata geçirilen kampanya kapsamında Kale Banyo’nun, bütünsel tasarım yaklaşımıyla geliştirdiği, mekana anlam katan şık ve estetik banyo mobilyaları yüzde 50 indirim ve ücretsiz montaj fırsatıyla sunuluyor. 

Kampanyayla banyolarını yenilemek isteyenlere Kale Banyo’nun birbirinden tarz, kullanışlı banyo mobilyaları ile şık banyolar tasarlama fırsatı sağlanıyor.

Değişimin enerjisini evlerinize taşıyın

Kale Banyo’nun yenileme kampanyasına katılmak isteyen tüketiciler, her tarza ve beklentiye uygun seçkin koleksiyonlara hem yüzde 50 indirim hem de ücretsiz montaj fırsatı ile sahip olabilecek. 

Siz de bu değişim rüzgarından yararlanmak istiyorsanız; Kale satış noktalarına uğramanız ve Kale Banyo’nun tarzınızı yansıtan banyo mobilyalarından istediğiniz modeli seçmeniz yeterli.

Kale Banyo’nun şık ürünleri ile baharın ruhuna uygun şekilde banyonuzu yeni baştan yaratabilir, değişimin enerjisini evlerinize taşıyabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim