Sadeliği ile her ortama uyum sağlayarak şıklık katan Jazz Serisi anahtar-prizler, elektrik malzemeleri pazarında son tüketicinin ihtiyaç ve istekleri çerçevesinde tasarlanarak Elbi Elektrik tarafından üretilmeye başladı. İş yerlerinden evlere kadar birbirinden farklı birçok iç dizaynda karşımıza çıkacak Jazz Serisi, geliştirilmiş yeni tasarımı ve her zevke hitap eden çok çeşitli renk seçenekleri ile üretim bandına girdi. Gösterişini sadeliğinden alan anahtar-priz serisi, alışılmışın dışında minimal çizgileri yaşamın içerisine taşıyor.

Jazz Serisi Birçok Renk ve Fonksiyon Seçenekleri ile Üretimde

Yalınlık, sadelik ve şıklık birleşerek Jazz Serisi’nde buluşuyor. Elbi, yaşamlara zarafet katan anahtar priz serisi Jazz’ın natural, metalik ve ahşap tonlara sahip toplamda 10 farklı renk seçeneğiyle üretimine başlıyor. Simli beyaz, duman grisi ve bazalt renkleri Jazz Serisi’yle birlikte Elbi serilerinde ilk defa tüketici ile buluşacak. Her ihtiyaca ve her segment kullanıcıya cevap verebilmek adına ürün gamında 47 farklı modül seçeneği barındırıyor.

Jazz serisi yeni radiuslu tasarıma sahip ve montaj kolaylığı ile standart duvar kasalarına uyumlu bir model olarak saha kullanıcıları tarafından tam not almış bir ürün olarak ilerleyen süreçte karşımıza çıkacak.

Editör: TE Bilisim