Kapıdan girdiğiniz anda mobilya ve aksesuar çözümleri ile karşılayan Mercan Proje Konsepti; vestiyer, banyo dolapları, kiler, TV ünitesi, kapı, süpürgelik ve mutfak çözümleri ile bütünsel kurguda etkili tasarımlar, bütçe kullanımında verimli çözümler sunuyor. 

Başta mutfak olmak üzere evinizin her ihtiyacı için kişiye özel tasarımlar sunan Bodrum Mutfak Mobilya, koleksiyonuna eklediği proje konseptleri ile yenilikçi vizyonunu prestijli konut projeleri için derliyor. Bodrum Mutfak Mobilya, proje konseptlerinde bulunan mutfak, vestiyer, banyo dolapları, kiler, TV ünitesi, kapı, süpürgelik ve diğer mobilya ürün grupları ile  tamamlayıcı ve bütünsel çözümler sunuyor.

Alan içinde maksimum fayda sunan mutfağı, salon olarak dizayn edilen alan içinde yer alan oturma grubu, TV ünitesi, aydınlatma ve tamamlayıcı öğeleri, banyo mobilyaları, kiler dolabı ve girişte karşılayan vestiyerine kadar düşünülen, konut projelerinin 1+0, 1+1 ve artan daire seçeneklerine hizmet vermek için kurgulanan konseptlerde kapı ve süpürgelikler de Bodrum Mutfak Mobilya işçiliği ile taçlanıyor. 

Alışılmışın dışına çıkan yenilikçi tasarımlarıyla dar alanda çok amaçlı çözümler sunan Bodrum Mutfak Mobilya, bütçeye uygun hazır kapak ve gövdeleriyle sizlere farklı alternatifler sunuyor.

Editör: TE Bilisim