Susona Bodrum, ziyaretçilerine sunduğu birbirinden farklı aktiviteler ve imkanlar ile tatil anlayışını bir üst seviyeye taşıyor. Bodrum’da yaşanan harika gün doğumu manzarasında tekne turuyla başlayan ve öğle yemeği için tadacağınız leziz deniz ürünlerini ünlü şefler eşliğinde hazırlayacağınız “Catch Me If You Can” paketi sizi kendi yakaladığınız lezzetleri kendinizin pişireceği eğlenceli bir atölye deneyimine davet ediyor. Bunun yanı sıra Talay Lounge’da aileniz ve arkadaşlarınızla özel olarak gerçekleştirebileceğiniz “BBQ Under Starts” deneyimi size sevdiklerinizle ev konforu ve samimiyetinde bir akşam yemeyi vadediyor! Susona Bodrum’da yer alan “Ege Şarap Bağları Turu” konseptiyle civardaki üzüm bağlarında yerel şarap ve peynir tadımı gerçekleştirebilir ve gökyüzünün Ege Denizi ile buluştuğu Bodrum bölgesindeki yerel üzüm bağlarını keşfetme imkanın tadını çıkarabilirsiniz.

Eşsiz deneyim paketlerinin yanı sıra Susona Bodrum, bünyesindeki Ezi ve Malva Restaurant ile ziyaretçilerine günbatımı eşliğinde gastronomik bir şölen sunuyor. Lokal ve gurme bir mutfağa sahip Malva Restaurant’ın özenle hazırlanan ödüllü menüsünde bulunan lezzetler için taze mevsim ürünleri Ege Bölgesinin yerel üreticilerinden alınıyor! Malva Restaurant güçlü menülerine eşlik eden keyifli canlı müzik ve DJ etkinlikleriyle de bayram tatilinizi eğlenceli bir deneyime dönüştürmeye hazır. Derun, Deniz Özdoğru, Barbaros, Ata Marin ve Mahmut Orhan gibi sanatçıların yer aldığı programıyla lezzet dolu akşamları müzik ve eğlenceyle tamamlıyor. Her detayı ince düşünülerek ve kişiselleştirilerek hazırlanmış menüleriyle Susona Bodrum vegan hayat tarzını benimseyen misafirlerinin tatilini lezzet şölenine dönüştürmeyi de ihmal etmiyor. “Bahçeden Sofraya” konseptine sahip Ezi Restaurant’ta Ege’nin muhteşem lezzetlerini tek bir tabağa sığdıran salata çeşitleri ve vegan burger gibi lezzetler sunuluyor.

Gün içerisinde “Power Lunch” konsepti ile de uzun ve eğlenceli öğle yemekleri deneyimi sunan Frankie Beach Club’ın menüsüne birbirinden eğlenceli ve lezzetli kokteyller eşlik ediyor. Bunun yanı sıra Bodrum’un en büyük iskelesine sahip Frankie Beach Club’ta dört farklı iskele ve plaj alternatifi bulunuyor. Dilediğinizi seçebileceğiniz birden çok konsepti bir arada bulunduran Frankie Beach’te sakin ve size özel bir plaj keyfi yaşayabilir ya da eğlenceli dakikalar geçirip gün boyu deniz ve kumsalın tadını çıkarabilirsiniz!

Bayram tatilinde misafirlerine yenilenme hissi yaşatacak ve tüm yorgunluğunu alacak Spa Soul ise Susona Bodrum’un diğer sürprizleri arasında. Eski ve yeni çok sayıda bakım ritüeli ve masaj teknikleriyle farkını ortaya koyan Spa Soul, eski uygarlıklardan gelen, narin ve organik kokular içeren “Organik Köken Bakımı”nın dokusundaki otantik içeriklerle doğal güzelliği ortaya çıkarıyor ve yılın yorgunluğunu üzerinden atmak isteyenler için vazgeçilmez bir deneyim sunuyor!

Editör: TE Bilisim