GALATASARAY, RİVA'DA KENDİ EVİNDE 

Doğa ile iç içe Düşler Vadisi'nin temiz havasında bol bol oksijen alan ve düzenlenen piknikle stres atarak enerji depolayan Galatasaray Futbol Takımı, ailelerinin de katılımıyla baharın gelişini kutladı. Teknik Direktör Fatih Terim önderliğinde gerçekleştirilen piknik organizasyonunda futbolcu ve aileler birbirleriyle bol bol kaynaşma fırsatı bulurken hoşça vakit geçirdi. Pikniğe aileleriyle katılan futbolcuların çocukları da palyaçolar eşliğinde unutulmaz bir gün geçirdi. Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz'ın ev sahipliğini yaptığı etkinlikte futbolcu ve teknik heyete proje ile ilgili bilgiler aktarıldı. Galatasaray'ın Riva arazisinde geliştirilen Düşler Vadisi projesine tam not veren teknik heyet ve futbolcular yatırım potansiyeli yüksek projeye büyük ilgi gösterdi.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen projenin lansmanına Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz ve İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak ile birlikte katılan Teknik Direktör Fatih Terim, Düşler Vadisi'ni Türkiye'nin örnek projesi olarak görüyor. Etrafı ormanla kaplı olan Düşler Vadisi, temiz havasıyla misafirlerinde zindelik uyandırırken moral ve motivasyonu da en üst noktaya ulaştırıyor.

YILMAZ: “45 YILLIK TECRÜBEMİZİ DÜŞLER VADİSİ RİVA PROJESİNE AKTARDIK”

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile futbolcu ve ailelerini ağırlamaktan duyduğunu memnuniyeti dile getiren Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yılmaz,” Riva'da kulübümüzün arazisi üzerinde geliştirdiğimiz proje alanında başta Teknik Direktörümüz Fatih Terim olmak üzere futbolcularımızı ve ailelerini görmek bizlere ayrı bir heyecan kattı. Ziyaretlerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde burada yine camiamızın dernek başkanlarını ve üyelerini ağırlamıştık. Düşler Vadisi projesinin camiamızı aynı çatı altında toplaması bizleri mutlu ediyor. Kulübümüzün Riva arazisinde Türkiye'de örnek teşkil edecek bir çalışmaya imza atmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

DOĞA İÇİNDE PRESTİJLİ VİLLALAR

Emlak Konut GYO güvencesiyle Riva'nın doğal yapısı korunarak tasarlanan villaları 1 milyon 100 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılara sunan Yılmaz İnşaat; projenin ilk etabında ise 509 villa inşa edecek. 152 metrekareden 396 metrekareye kadar farklı büyüklüklerde villaların yer aldığı projede geniş ve ferah kullanım alanlarının yanı sıra doğayla iç içe bir yaşam konsepti oluşturuluyor.

Natamam şekilde yapılacak villalar, yatırımcının tercihine göre istediği dekorasyon paketini satın alarak villasını hazır teslim alabilecek. Bölgenin ekolojik özelliğine bağlı, doğa ile iç içe yatay bir konseptte planlanan projenin ilk etabı 3 yıl içinde tamamlanacak.

1 milyon 157 bin metrekare üzerinde geliştirilen villa projesinin içinde 70 bin metrekare park ve 207 bin metrekare özel orman alanı ile birlikte doğal su kaynakları yer alıyor. 

KOLAY ULAŞIM AKSINA SAHİP

Düşler Vadisi Riva, kamu ve özel sektör yatırımlarıyla her geçen gün hızla gelişen Kuzey Marmara Otoyolu aksının Anadolu Yakası'nda örnek niteliğinde bir yapılaşma olarak öne çıkıyor.

İstanbul'un doğayla içe içe bölgesi Riva'da yükselen proje, İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen Havalimanı, Yavuz Sultan Selim Köprüsü, TEM Otoban ve çevreyollarıyla kolay ulaşım imkanına sahip bir noktada yer alıyor. Riva'ya özgün bir kimlik kazandıracak proje, tamamlandığında çevreye uyumlu az katlı ekolojik yapısıyla da Türkiye'de örnek teşkil edecek.

Editör: TE Bilisim