Emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergileri’nin ilk taksiti için ödeme süresi 31 Mayıs Salı Günü bitiyor.

Merkezefendi Belediyesi’nden yapılan açıklamada cezalı duruma düşülmemesi için vergi mükelleflerinin söz konusu ödemelerini Merkezefendi Belediyesi ana hizmet binası, Merkezefendi Kültür Merkezi, Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü’nde bulunan veznelerden ve Merkezefendi Belediyesi web sitesi üzerinden kolaylıkla yapılabileceği ifade edildi.

Ana hizmet binası veznesinin hafta içi 08.00 ile 18.00, hafta sonu 09.00-17.00 saatleri arasında, Merkezefendi Kültür Merkezi ve Tapu Kadastro Denizli 18. Bölge Müdürlüğü’nde bulunan veznelerin hafta içi 08.00 ile 17.00 saatleri arasında hizmet vereceği ifade edildi.

Merkezefendi Belediyesi konuya ilişkin uyarıda bulundu. Belediyeden yapılan açıklamada;

“Vatandaşlarımız, 31 Mayıs Salı Günü mesai bitimine kadar emlak, çevre temizlik ve ilan reklam vergilerinin ilk taksitlerini, TC kimlik numarası veya mükellef sicil numarası ile veznelerimize, nakit veya kredi kartıyla ödeyebileceklerdir.

Vatandaşlarımız, ilk taksitlerini buradaki internet adresinden kredi kartı veya banka kartı ile belediyeye uğramadan da ödeyebilecek.

Hafta sonu da Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binasındaki vezneler ödemeler için açık olacak.

Buna göre 28 Mayıs Cumartesi ve 29 Mayıs Pazar günlerinde de vatandaşlarımız, Merkezefendi Belediyesi Ana Hizmet Binasına uğrayarak 09.00 - 17.00 saatleri arasında ödeme yapabilecek” ifadeleri kullanıldı.
 

Editör: TE Bilisim