İstanbul'da ev kiralarındaki artış gündemdeki yerini koruyor.

Durumu fırsat bilen bazı ev sahipleri, özellikle yabancı uyruklu kişilere fahiş fiyatlarla ev kiralamaya çalışıyor.

Bunun son örneği ise Bağcılar’da yaşandı. Bir emlak ofisi tarafından verilen ilanda bodrum katta ve oldukça bakımsız halde bulunan bir ev için 8 bin 500 TL istendi.

İlanda eşyalı olduğu belirtilen evde 5 kişiye kadar kalınabileceği ifade edildi.

Yan sokakta bulunan eski evin yüksek fiyatla kiralanacağını belirten Tamer Kınsu, “Yan sokağımızdaki binanın sahibi de kendi kafasına göre kira bedeli belirlememiş.

Buradaki emlakçılara sorup bir fiyat almıştır. Kafasında kurup da 8 bin TL demez. Adaletli değil ama şu anki sistem buna yöneltiyor” dedi.

İlanın altına gelen yorumlar ise durumun vehametini gözler önüne serdi: İşte gelen o yorumlar...

*Artık insanlık öyle bir hal aldı ki ne söylememizi de şaşırdık, vampir doymuyor hain dinmiyor Allah sonumuzu hayreyleye.

*Eğer meydan bu hainlere kalırsa işte hep bu yüzden hükumet aciz kalıp seyrediyor göstermelik bir iki market baskını ile reisi kandırıyorlar korkarım seçime kadar daha da fena olacak.

Tahliye Davasını Kaybeden Kiracı Evi Ateşe Verdi Tahliye Davasını Kaybeden Kiracı Evi Ateşe Verdi

*Devlet ev ve depo yada kömürlük bunu ayrı mı burası daire değil bildiğin izbe insanın yaşamasına uygun değil dahası bu parayı asla hak etmez mülteci insanların sokakta çöp toplayarak aldığı parayı almak zalimlik evet parası var ama sen hepsini alıyorsun demek ki sen zalimsin buna bakarak evini öven zavallılar size de yazıklar olsun biraz dua alıyorsunuz ondan da oldunuz bir hayrınız kalma.

*Bu bodrum kat sahibini , ''Ticaret bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğüne'' dilekçe ile şikayet edip, ekonomik istikrarı bozmaktan, emlakçısı ile birlikte mahkemeye verin.. Birisi de Ticaret bakanı hakkında Ankara İdari Mahkemesinde görevi ihmalden dava açsın. Görevi ihmalden, piyasa emlak finans hareketlerinde fahiş uygulamalara önlem almadığı için, tazminat davası da ekleyin!

Kim hangi konuda fırsatçılık yapıyorsa Allah onu ondan sonra gelenlere aynı zorluğu yaşatsın

bizim kara kaçanın aharı bundan daha güzel.

Müslüman kardeşim harabeden ekmeğini çıkarta aktı ona da mani olundu. Adam ekmeğinin peşinde.

Bizim 1.Kat daire E5'e yakın semt merkezi Kiracı kirayı yeni 2500. yaptı, Al bu kadar dedi sağ olsun, kombiyi de tamir ettirmiş, 1500 düşmüş 1000 verdi bu ay. Kendisinin 24.000.-TL. Hanımının 40.000.-TL. maaşları var. İdare ediyorlar işte , Kira da olmasa daha rahat edecekler.

Editör: TE Bilisim