Türkiye’nin en köklü emlak danışmanlık markası Turyap Holding, yeni bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Kanal D ekranlarında cumartesi akşamları izleyiciyle buluşan müzik ve eğlence programı ‘Şarkılar Bizi Söyler’in ana sponsoru Turyap Holding oldu. 

Sponsorluk anlaşmasıyla ilgili bilgi veren Turyap Holding Genel Müdür Yardımcısı Kemal Karadağ “Marka bilinirliğimizi daha da artırmak adına izlenme yoğunluğunun daha çok olduğu mecralarda yer almak uzun süredir projelerimizde yer alıyordu.

Sanata ve müziğe olan sevgimiz, bu tarz bir programa sponsor olma fikrini güçlendirdi. Sponsorluk anlaşmamız ilk etapta sekiz program için gerçekleşti. Sponsorluk çalışmalarına sıcak bakan bir marka olarak anlaşmamızı uzatarak daha fazla görünür olmayı planlıyoruz” dedi.

Sunuculuğunu Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici’nin üstlendiği program, her hafta farklı bir sanatçının şarkılarını tema ediniyor. İzleyicisine nostaljik anlar yaşatan programın 12 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanacak olan bölümünün konukları ise Levent Yüksel ve Büşra Pekin.

Programda sanatıyla ve sesiyle müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Levent Yüksel’in yaşamı, şarkıları, ailesi ve dostları sürprizlerle birlikte yer alacak. 
 

Editör: TE Bilisim