Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede bulunan Siltaş Comfort, hayata ekstra konfor katan LifeX konsepti ile hem daire sahiplerine hem de misafirlerine bambaşka bir sosyal yaşam deneyimi vadediyor. Modern mimari ile teknolojiyi buluşturan projenin 2+1 ve 3+1 daireler konseptinde olacağını belirten Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, ulaşım avantajlarıyla da öne çıkan Siltaş Comfort’un detaylarını açıkladı.

Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı, yeni projesi Siltaş Comfort’u hayata geçiriyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Sancaktepe’de temeli atılan Siltaş Comfort, modern mimari ile teknolojiyi bir araya getiriyor. 2+1 ve 3+1 daire tiplerinde olacak proje hakkında bilgi veren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, yeni projelerinin ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için avantajlarını açıkladı.

Sıra dışı mimarisi, farklı daire tipleri ve sosyal olanaklarıyla öne çıkıyor

Siltaş Yapı olarak inşaat sektörüne duydukları güvenin ışığında kuruldukları günden bugüne artan bir ivmeyle üretmeye ve yatırım yapmaya devam ettiklerini belirten Murat Özdemir, sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu güvenle hayata geçirdiğimiz yeni projemiz Siltaş Comfort da her projemizde olduğu gibi Siltaş Yapı çizgisini, kalitesini ve tasarım anlayışını yansıtıyor.

Projemiz; sıra dışı mimarisi, yatırım değeri, seçkin yaşam tarzı, her beğeniye uygun farklı daire tipleri ve alışılmışın dışındaki sosyal olanakları ile fark yaratıyor. Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede, İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe’de, bölgenin en değerli noktasında yer alan konumuyla Siltaş Comfort; gelecek için kazançlı olduğu kadar bugün için de sağlam bir yatırım aracı olacak. İstanbul’un en sağlam zeminli bölgelerinden birinde, yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa edilecek projemizde huzur ve güven içinde yaşanabilecek.”

LifeX konseptinin sosyal yaşam olanaklarıyla komple bir yaşam alanı

Siltaş Comfort hakkında detayları paylaşan Özdemir, “5500 metrekarelik inşaat alanında yükselecek projemiz 12 katlı 2 bloktan oluşuyor. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 100 konut ile üç katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanlar bulunuyor. Projemizi zengin sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdık. Modern mimarinin şık bir örneğini yaşamı kolaylaştıran detaylarla sunan Siltaş Comfort, bir yandan teknolojik altyapısıyla proje sakinlerini geleceğe hazırlarken öte yandan doğallığını korumaya da özen gösteriyor.

Projemizde ustalıkla inşa edilen ferah yaşam alanları yuvaya dönüşüyor. 2+1 ve 3+1 daire tipleriyle, yaşam alanlarının en ince ayrıntısına kadar düşünüldüğü projemizde ayrıcalıklı bir yaşam sunacağız. LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladık. LifeX konseptinin içerisinde proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuz, fitness salonu, sauna, çok amaçlı spor sahası, şelale, ortak yeşil alan, kamelya ve dinleme alanları, 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve elektrikli araç şarj altyapısı bulunuyor” diye konuştu.

Hayata bir adım mesafede

Siltaş Comfort’un hayata bir adım mesafede konumlandığını açıklayan Murat Özdemir;“Projemiz oldukça merkezi bir konumda yer alıyor. Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kuzey Marmara Otoyoluna 5 dakika, E-5’e 5 dakika, TEM otoyoluna 6 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 3 dakika, Viaport’a 8, Pendik Marina’ya 12 ve farklı alışveriş merkezlerine 2 dakika, Teknopark’a 11 dakika, devlet hastanesine 4 ve İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne 10 dakika mesafede konumlanıyor” diyerek projenin konumu hakkında da detaylı bilgi verdi.

Editör: TE Bilisim