Hürriyet'te yer alan habere göre, Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer, bölgenin doğal yapısını koruyarak, topografyaya uygun şekilde konumlanan konutların hem çevreci, hem de mimari özellikleriyle farklı bir konsept ortaya koyduğunu söyledi.

Projenin ilk anlarından itibaren mimar Nevzat Sayın’la birlikte bölgede detaylı incelemeler ve araştırmalar yaptıklarını belirten Tanyer, insanların kendisini ait hissedebileceği, bölgeyle bütünleşen özel bir projeyi hayata geçirdiklerini kaydetti.

Bölgeye Değer Katacak

Projenin konumu ve donatılarıyla yurtiçi ve yurtdışından yatırımcıların ilgisini çektiğini ifade eden Münir Tanyer şu bilgileri verdi:

“Yaşam devam ettikçe insanların konut ihtiyacı da sürecek. Bu nedenle insanların konforu için doğayla iç içe yaşam konseptiyle hareket ediyoruz. Mimar Nevzat Sayın’ın projenin başında belirlediği ilke ve tasarımlardan taviz vermiyoruz.

Binaların iç tasarımlarında da aynı özeni gösteriyoruz. Ada bazında, batı parselinden başlayarak ilk kazmayı haziranda vuruyoruz. Tan Urla yarımadaya açılan bir kapı üzerinde ve bölge gelişime çok açık.

Seferihisar, Sığacık Körfezi, Azmak Koyu, Çeşme ve Kuşadası aksına da çok yakınız. Proje 20 bin metrekarelik ticari alana sahip. Tan Urla’nın tüm bölgeye değer katacağı ve çekim merkezi olacağı kanaatindeyiz.

Toplam 36 ay inşaat süresi olacak, ama biz daha erken bitirmeyi planlıyoruz. 300’e yakın anahtar teslim edeceğiz. Bankalarla garantörlük anlaşması imkanı da sunacağız.”

Her Ayrıntı Düşünüldü

Projede sosyal alanların da öne çıkacağını vurgulayan Tanyer, sözlerini şöyle sürdürdü:

“Tan Urla’da şef restoranları, yöresel yemekler sunan lokantalar, sağlık merkezi, spor salonu olacak.

Hem siteye, hem de bölge geneline hitap edecek. Sosyal etkinlikler, toplantı ve gösterilerin yapılabilmesi için bir köy meydanı kuracağız.

Çeşitli ihtiyaçları karşılanması için sağlık merkezi, eczane, el sanatları, terzi, ayakkabı tamircisi, kreş ve petshop gibi dükkanlar da olacak. Yeşil alan ve hobi bahçelerine de özel önem verdik.

Tan Urla’da artık değeri giderek daha çok anlaşılan elektrikli araçlar için AC ve DC hızlı şarj istasyonları da bulunacak.

Güneş enerjisini de en etkin şekilde kullanmak için gerekli altyapıları kuracağız. Bölge iklimine uygun incir, armut ve zeytin gibi farklı ağaçları da dikeceğiz.”

Editör: TE Bilisim