Endüstriyel reklam ve baskı dünyası, 1-4 Aralık tarihleri arasında Avrasya Bölgesi’nin lider baskı fuarı FESPA Eurasia’da buluşmaya hazırlanıyor. Baskı dünyasını İstanbul’da dokuzuncu kez bir araya getirerek FESPA Eurasia için geri sayım başladı. Bu yıl da rekor tazeleyecek olan baskı dünyasının en büyük fuarı FESPA Eurasia, artan talep nedeniyle daha büyük salonlarda düzenlenecek. Endüstriyel reklam ve dijital baskı dünyasının tüm yeniliklerinin bir arada sergileneceği FESPA Eurasia 2022, 10 binden fazla sektör profesyonelini, İstanbul Fuar Merkezi’nde (İFM) 4. ve 8’inci salonlarda daha büyük bir alanda buluşturacak. Artan ilgiyle tamamen dolan FESPA Eurasia’da sektörün global oyuncuları en son yeniliklerini tanıtacak. FESPA Eurasia 2022 4 günde pazara 1 milyar dolarlık ticaret hacmi katacak.

Sektörün iple çektiği fuar

Geçen bir yılın ardından FESPA ortaklığıyla gerçekleştirdikleri fuara sayılı günler kaldığını belirten Açıkhava ve Endüstriyel Reklamcılar Derneği (ARED) Başkanı Şahin Acar, “2021 yılındaki rekor başarıyı tazeleyeceğimizden kuşku duymuyoruz. FESPA Eurasia, tüm bölgede bir sonraki yılın trendlerini belirleyen lider etkinlik olduğu için, fuara sadece Türkiye’den değil, Avrasya Bölgesi’nden de uluslararası ziyaretçiler yatırım yapmak amacıyla geliyor. Bu nedenle sektörümüz FESPA Eurasia 2022’nin kapılarını açmasını iple çekiyor. Fuarımız sektörün en iyi markalarıyla alıcıları İstanbul’da buluşturarak tüm Avrasya bölgesine hareket katacak. Katılımcılarımız ve ziyaretçilerimizle 1-4 Aralık’ta İFM’de buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz” dedi.

Rekor katılım bekleniyor

FESPA Eurasia’nın geçen yıl pandemiden sonra 2 yıllık bir aranın ardından rekorla tamamlandığını belirten FESPA Eurasia Fuar Müdürü Betül Binici şöyle konuştu: “Geçen yıl 500’den fazla markanın katılımıyla yaklaşık 10 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapmıştık. Yurtdışından 2 bin 188 kişiyle %22.5 yabancı ziyaretçi oranıyla rekor tazeledik. Global markaların ilgisiyle daha büyük salonlarda olmasına rağmen tamamen doluluğa ulaşmamız da bunun bir göstergesi. Birçok yeni iş bağlantısının yapıldığı FESPA Eurasia, 60’tan fazla ülkeden gelen ziyaretçilerle sektöre 1 milyar dolarlık hareket katıyor. Sektör liderleri ve küresel markalardan oluşan katılımcılar, en yeni teknolojilerini ve uygulamalarını FESPA Eurasia’da sergiliyor.”

Editör: TE Bilisim