90 sayfalık bu interaktif dijital yayında; YAPI KATALOĞU’nun 50 senelik yolculuğuna hızlı bir bakış atılırken, Diyalog 2023 etkinliği ve katılımcı firmaların ürün seçkisine yer veriliyor. Ayrıca Altın Çekül Ödülleri 2022 kazanan ürün ve projeleri ile Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2022 kazanan ve katılımcı projeleri de Diyalog 2023 Whitepaperı’nda sergileniyor.

Yapı Kataloğu’nun Sektördeki 50 Yıllık Yolculuğu

Diyalog 2023 Whitepaperı, 50 senedir güçlü projeleri ile sektörde yer alan tüm aktörleri bir araya getirerek sektörün iletişim ağı olma görevini üstlenen Yapı Kataloğu’nun geçmiş yolculuğunu anlatan “Yapı Kataloğu’nun Sektördeki 50 Yıllık Yolculuğu” bölümü ile başlıyor. Kurucusu Doğan Hasol’un Yapı Kataloğu’nun kuruluşunu anlattığı bu bölüm, Yapı Kataloğu’nun sektördeki geçmişine ışık tutuyor.

21 Farklı Ürün ile Diyalog Etkinliği Katılımcı Firma Ürünleri Diyalog 2023 Whitepaper’ında!

17-18 Mart 2023 tarihlerinde Yapı Kredi bomontiada’da düzenlenen ve iki gün süren Diyalog 2023 etkinliğinde sektörün önde gelen isimlerinin güncel konuları katılımcılarla birlikte tartışmaya açtığı 14 panel oturumu gerçekleştirilirken birbirinden farklı konularla 8 atölye düzenlendi. Ayrıca, sektörde önemli bir yeri olan on bir tasarımcı, iki gün boyunca düzenlenen etkinliğin Tasarım Köşesi’nde, “Re-Creation” teması altında seçtikleri tasarımları sergileme imkânı buldu.

Etkinliğe katılan firmalar, bir taraftan kendi stantları ve tanıtım alanlarıyla mimarlarla, yapı sektörü profesyonelleriyle bir araya gelirken, diğer taraftan etkinliğe özel hazırlanan whitepaperda marka ve ürünleri ile yer alma fırsatını elde etti.

21 farklı firmanın, bu yayına özel seçtiği ve öne çıkartmak istediği ürünler, özellikleri, uygulama alanları, yapımında kullanılan malzemeler gibi başlıklar altında detaylandırılıyor.

8 Farklı Yapı Ürünü ve 4 Farklı Pazarlama Projesi ile Altın Çekül Ödülleri 2022 Kazananları Diyalog 2023 Whitepaperında!

Yapı Kataloğu çatısını altında düzenlenen “Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri” kapsamında, 2022 senesinde ödül almaya hak kazanan 8 farklı yapı ürünü ve 4 sektörel pazarlama projesine de Diyalog 2023 Whitepaperı’nda yer veriliyor.

Katılım sağlayan firmaların yapıda yenilikçi ürün, pazarlama ve fikir olmak üzere üç ana kategoride değerlendirildiği Altın Çekül Ödülleri’nde ödül almaya hak kazanan yapı malzemesi firmaları; ürünlerinin detaylı açıklamalarıyla birlikte Diyalog 2023 Whitepaperı’nda sektörün tüm aktörlerine ulaştırıyor.

Whitepaper’da bulunan ürünler, görselleri ve ürüne dair detaylı açıklamalarıyla birlikte, bulundukları projelerin fotoğraflarıyla sunuluyor. Ayrıca her sayfada; ürünlerde kullanılan malzemelerin, ürünlerin öne çıkan özellikleri, uygulama alanları ve teknik özelliklerinin yer aldığı detaylı bir künye de yer alıyor.

11 Farklı Proje ile Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri 2022 Kazananları ve Katılımcı Projeleri de Diyalog 2023 Whitepaperında!

İnşaatta Yükselen Değer: Yapısal Çelik İnşaatta Yükselen Değer: Yapısal Çelik

Diyalog 2023 Whitepaperı’nda ayrıca; mimar ve içmimarların ödüllendirildiği; “Mimarın İlk Yapısı” Ödülü ve “Mimarlık Teşvik” Ödülü olarak iki farklı kategoriyi bünyesinde barındıran Yapı Kataloğu Mimarlık Ödülleri’nde ödül kazanan projelere ve katılımcı projelerine de yer veriliyor.

Yapı sektöründe iş birliklerini artırma adına elli senelik tecrübesiyle çalışan Yapı Kataloğu, profesyonellerin yeni yapı malzemeleriyle tanışması, tasarımcıların aradığı çözümleri bulabilmesi adına bir rehber niteliği taşıyan Diyalog 2023 Whitepaperı ile sektörün aktörlerini profesyonel zeminde birbirleriyle buluşturuyor.

Editör: TE Bilisim