Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul yatırım şirketlerinden Esas Gayrimenkul, işyeri kültürü ve çalışan deneyimi konusunda uzman küresel bir otorite olan Great Place to Work Enstitüsü’nün (GPTW) yürüttüğü programa katılarak sertifika almaya hak kazandı.

Başarılı bir çalışan deneyimine sahip şirketleri global olarak tescilleyen bu sertifika, Great Place To Work Enstitüsü’nün bağımsız ve kapsamlı analizleri sonucunda, yüksek güven kültürü oluşturabilen kuruluşlara veriliyor.

“Kurumsal değerlerimize daha çok bağlanarak, güven ve insan odaklı bir çalışma kültürü oluşturduk.”

Konuyla ilgili açıklama yapan Esas Gayrimenkul CEO’su Cem Eriç, “Esas Gayrimenkul olarak, 60’tan fazla ülkede iş yeri kültürü ve çalışan memnuniyeti konusunda hizmet veren Great Place to Work Enstitüsü’nün yürüttüğü program kapsamında sertifika almaya hak kazandık. Diğer bir deyişle çalışanlarımız tarafından harika bir iş yeri olarak anılıyoruz. Bu bizim için büyük bir gurur…” dedi ve sözlerine şöyle devam etti:

“Esas Gayrimenkul olarak, birbirimizden güç alarak pek çok şeyi başardık. #Birlikteyiz mottosuyla gerçekleştirdiğimiz birçok proje, bizleri ve çalışma kültürümüzü daha da güçlendirdi. Kurumsal değerlerimize her geçen gün daha çok bağlanarak güven ve insan odaklı bir çalışma kültürü oluşturduk. Hep birlikte özenle inşa ettiğimiz çalışma kültürümüzde; şeffaflığı, kapsayıcılığı, güven esasıyla çalışmayı, birbirimizden öğrenmeyi, sürekli gelişimi, insana değer vermeyi, iş birliğini, güçlü iletişimi ve samimiyetle çabalamayı temel yaklaşımlarımız olarak benimsedik.”

Kültürel dönüşüm yolculuklarında kazandıkları önemli başarıları gururla izlediklerini ifade eden Cem Eriç, “Çalışmak için harika bir yer olduğumuza yürekten inanarak olumlu geri bildirim veren tüm çalışma arkadaşlarıma en içten teşekkürlerimi iletiyorum. Hep birlikte bu süreci Great Place to Work Sertifikası ile taçlandırdık. Bundan sonraki süreçte yeni başarı hikayelerimizi, yüksek çalışan deneyimimizi koruyup ‘Türkiye’nin En iyi İşverenleri’ arasına girerek yazmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim