GHO Elite Gayrimenkul'ün açılış törenine Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülgen, GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza başta olmak üzere; GHO çalışanları ve çok sayıda sektör temsilcisi katıldı.

GHO Elite Gayrimenkul Broker'ı Fatma Baldır, Şehitler Bulvarı'ndaki 300 metrekarelik geniş ofislerinde profesyonel gayrimenkul danışmanlarıyla hizmet verdiklerini söyledi.

GHO sistemini uzun süredir takip ettiklerini ve GHO ailesinin bir parçası olmaktan ötürü mutlu olduklarını dile getiren Baldır, “Aydın'da gayrimenkul sektöründe kurumsal bir çatı altında hizmet üretmeye başladık. Satılık, kiralık gayrimenkullerin yanı sıra; arsa satışları ve ticari alanların tümünde ekibimizle birlikte önemli bir portföye sahibiz. Merkez ve ilçelerde önemli bağlantılara imza atıyoruz. Danışman kadromuzu da büyüterek Aydın'daki en büyük gayrimenkul firması olmayı hedefliyoruz. Aydın'da hem konut hem de arsa fiyatları son dönemde iki katına yükseldi. GHO olarak portföy paylaşımları da yapıyoruz. Müşterilerimize internet üzerinden de ulaşarak hızlı çözümler sunabiliyoruz” diye konuştu.

Genel Müdür Özkan Yalaza da, GHO'nun yurt geneline istikrarlı ve emin adımlarla yayılmaya devam ettiğini belirterek, Elite Gayrimenkul ile Aydın ve çevresinde gayrimenkul sektörünün nabzını tutacaklarını söyledi.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesini Aydın Ticaret Odası Başkanı Hakan Ülgen, GHO Kurucusu Hasan Can Çalgır, GHO Genel Müdürü Özkan Yalaza, GHO Elite Gayrimenkul Broker'ı Fatma Baldır ve Gürcan Baldır alkışları eşliğinde kesti.

Editör: TE Bilisim