Türkiye’nin dünyaca ünlü yalıtım markası İzocam, yenilikçi ürünlerine bir yenisini daha ekledi. İnovasyon ve Ar-Ge’ye verdiği değer sayesinde 58 yıldır yalıtım sektörünün lideri konumunda yer alan İzocam, bina duvarlarında kesintisiz yalıtım imkanı sunan yeni nesil akıllı yalıtım çözümü Optima Smart’ı geliştirdi! Üstün ısı yalıtımı, ses yalıtımı ve yangın güvenliği özelliği ile öne çıkan İzocam Optima Smart, kolay uygulama özelliğiyle de usta dostu özel bir yalıtım malzemesi olarak tanımlanıyor.

Binalarda hafif ara bölme duvar sistemleri, dış duvarların içten yalıtımı, ara bölme ve komşu duvarlar, merdiven ve asansör boşluklarına bitişik duvarlarda kullanılmak üzere geliştirilen İzocam Optima Smart, uygulandığı alanlarda kesintisiz ısı ve ses yalıtımı ile yangın güvenliği sağlıyor. Doğal içeriği ile EUCEB belgesine sahip İzocam mineral yün kullanılarak üretilen Optima Smart, tüketicilerin sağlığını da koruma altına alıyor. Deri ve solunum yoluyla vücuda nüfuz eden elyafların, vücuttan çözünerek atıldığını ispatlayan EUCEB belgesine sahip olan bu ürünün bio-çözünürlüğü uluslararası standartlarda kanıtlanıyor.

Aynı zamanda nakliye kolaylığı, depolama alanından tasarruf, esnek boyut, hafiflik, kolay kesim, zamandan tasarruf, rahat taşıma özellikleriyle de dikkat çeken İzocam Optima Smart, uygulama kolaylığı ile usta dostu ürün kategorisinde yer alıyor.

Usta dostu “İzocam Optima Smart” nasıl uygulanıyor?

Eminevim 2024’te 150 Bin Yeni Müşteri Hedefliyor Eminevim 2024’te 150 Bin Yeni Müşteri Hedefliyor

“Usta dostu” özel bir yalıtım malzemesi olan İzocam Optima Smart, rulo şeklinde paketlenerek tüketicilere sunuluyor. Rijitliği ile kendini taşıyabilen bu ürün, açıldığında levha formunu alıyor. Kullanım yerine göre farklı profil arası genişlik ihtiyacı gözetilerek, 3 farklı ebatta tasarlanan İzocam Optima Smart, istenilen boyda kesilerek kullanılabiliyor. Kolay ve rahat uygulama imkanı sağlayan İzocam Optima Smart, ısı ve ses yalıtımı ile yangın güvenliğini bir arada sunuyor. Dış duvarların iç kısmında ve ara bölmelerde U ve C profilleri, bağlantı elemanları ve aksesuarlarla birlikte kolaylıkla uygulanan İzocam Optima Smart konvansiyonel sistemlere göre zamandan ve işçilikten de tasarruf sağlıyor.

Editör: TE Bilisim