Gayrimenkul sektöründe yıllardır istikrarlı bir şekilde başarılı liderlikleri ile tanınmış isimler; Sibel Taner Hacıoğlu, Emre Koçak, Murat Vatansever, Mustafa Durak ve Rahmancan Sultansu'nun kurucusu olduğu Resital Gayrimenkul A.Ş.'de Zafer Polat Koyuncu Yönetim Kurulu Başkanı olarak sektöre yeni bir renk katmak için çalışmalarına başladı.

Global bir marka olma amacıyla kurulan Resital Gayrimenkul A.Ş. tanıtım lansmanı Sheraton Bursa otel'de yapıldı. Lanmana Bursa'daki Emlak danışmanları yoğun ilgi gösterdi. Gecede bir konuşma yapan Resital Gayrimenkul A.Ş.'de Yönetim kurulu Başkanı Zafer Polat Koyuncu, ''Gücünü, 3 ana kuruluş mottosu olan MARİFET- GÜVEN- MEMNUNİYET'ten alan Resital, Bireysel ve kurumsal gelişim odaklı akademisi ile "Gayrimenkul Danışmanlığı'nın tanımını yeniden yapmak için çalışacaktır'' dedi.

Konuşmaların ardından sektörün 100'ü aşkın danışanı sahneye davet edilerek rozetlerini alarak toplu fotoğraf çektirdiler. Gecenin sunuculuğunu Demet Şener yaparken İrem Derici ise şarkılarıyla geceye renk kattı.

Editör: TE Bilisim