Yenilikçi ve sürdürülebilir ürünleriyle yapılara konfor ve güvenlik kazandıran Belçika merkezli Reynaers Aluminium, 5 Ekim 2022 Çarşamba günü Bodrum Dalga Beach’de Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği’ne üye mimarlarla bir araya geldi. Reynaers Aluminium Türkiye ve Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen buluşmada; sektörün geleceği, yeni ürün ve teknolojiler aktarılırken Bodrum mimarisinin eşsiz yapısı masaya yatırıldı. 170 mimarın katıldığı etkinlikte Bodrumlu mimarların Dünya Mimarlar Günü de kutlandı.

Reynaers Türkiye Pazarlama Müdürü Ebru Yalçın ve Mimarlar Odası Bodrum Temsilciliği Başkanı Gizem Esmer’in açılış konuşmalarını yaptığı etkinliğin konuşmacıları arasında M artı D Mimarlık Kurucu Ortakları Metin Kılıç ve Dürrin Süer de yer aldı. Kılıç ve Süer, Dünya Mimarlar Günü’nün bu yılki teması ‘Esenlik İçin Mimarlık’ kapsamında gerçekleştirdikleri ‘Yer’i Tasarlamak’ sunumunda mimarlığın değerleri, insanlık ve şehirler için önemini anlattı.  

“Mimarlarımızın ihtiyaçlarını bölgesel olarak ilk ağızdan dinleyebiliyoruz”

Reynaers Türkiye Pazarlama Müdürü Ebru Yalçın; “Mimarlar, şehirlerin geleceği ve insan hayatı için en önemli değerlerimiz. Yarattıkları katma değeri, özellikle Bodrum gibi doğal güzellikleri korunması gereken turizm merkezlerinde çok daha fazlasıyla görüyoruz.

Bodrum bugün mimarlarımız sayesinde insanların tatillerini geçirmek ve yaşamlarını sürdürmek isteyeceği bölge konumunu hala koruyorsa bunda Bodrumlu mimarlarımızın büyük artısının olduğunu çok iyi biliyoruz.

Aynı şekilde Bodrumlu mimarlarımızın tasarımları ve çizgileri sayesinde birçok global markanın projesini Bodrum’da görebiliyoruz. Reynaers olarak biz de ürün, çözüm ve teknolojilerimizle mimarlarımızın bu misyonlarında yanlarında oluyor ve hayatlarını kolaylaştırmak için çalışıyoruz.

Mimar buluşmalarımıza da bu açıdan oldukça önem veriyoruz. Buluşmalarımızla mimarlarımızın ihtiyaçlarını bölgesel olarak ilk ağızdan dinleyebiliyor, taleplerine doğru cevapları verebiliyoruz. Projelerine özel ürünler geliştirebiliyoruz.

Bodrum mimarlar buluşmasının tarih açısından da ayrı bir anlamı bulunuyor. Bodrumlu mimarlarımızla Dünya Mimarlar Günü için bir araya geldik ve hep birlikte bu özel günü kutladık. İzmir sonrası Bodrum’da gerçekleştirdiğimiz mimar buluşmalarımıza Türkiye’nin birçok şehrinde devam edeceğiz” diye konuştu.  

Editör: TE Bilisim