“Bu Sitede İş Var!” mottosuyla inşaat sektörüne yönelik insan kaynakları ve hizmet alım-satım çözümleri sunan Workindo, deneyimli isimlerle kadrosunu genişleterek yoluna devam ediyor. Yeni dönemde Workindo Pazarlama Müdürü olarak Duygu Dülger görev yapacak. Uzun yıllar pazarlama alanında çeşitli faaliyetler gösteren Dülger, Workindo’nun tüm pazarlama ve marka stratejisi süreçlerinin yönetilmesinden sorumlu olacak.

Duygu Dülger, 2016 yılında Balıkesir Üniversitesi'nde Endüstri Mühendisliği bölümünden mezun olurken aynı zamanda Anadolu Üniversitesi'nde 2 yıllık Marka İletişimi bölümünü bitirdi. Eğitiminin ardından gıda, e-ticaret, makina, mühendislik, startup'lar, insan kaynakları gibi çeşitli sektörlerde yer alan birçok şirkete dijital pazarlama danışmanlığı yaptı.

2017-2019 yılları arasında makine sektörüne yönelik projeler geliştiren UNIKEY Solutions şirketinde pazarlama uzmanı olarak tam zamanlı çalışmaya başladı ve makine sektöründe özellikle anahtar teslim üretim hatlarının ihracatlarını artırmak için dijital pazarlama stratejileri geliştirdi.

2017’den itibaren birçok startup’a pazarlama konusunda destek veren ve 2020 yılından bu yana da Workindo’da kariyer hayatını sürdüren Dülger, iyi derecede İngilizce bilmektedir. Ayrıca "What We Need is Discipline Not Motivation" adında, remote çalışırken nasıl verimli bir çalışma sistemi kurulabilir konusunda bir kitabı bulunmaktadır.

Editör: TE Bilisim