Eski mutfak kültürünün nostaljisi ile modern mutfak tasarımlarının fonksiyonelliğini birleştiren Bodrum Mutfak Mobilya, Kiler modeli ile doğanın sunduğu tüm yiyecekleri en taze haliyle mutfaklara taşıyor.

Değerini bir kez daha anladığımız doğal olanı saklamak, ziyandan sakınarak tasarruf yapma vurgusunu taşıyan Kiler modelde, renkli bakliyatlar ve çeşitli baharatlar ekseninde ana temasını oluşturuyor.

2024 Yılı Mutfak Dekorasyonunda Sakinlik ve Doğallık Aranıyor 2024 Yılı Mutfak Dekorasyonunda Sakinlik ve Doğallık Aranıyor

Özel olarak tasarlanan çok amaçlı dolaplar, çekmeceli ve raflı depolama alanları ile ekstra kullanım alanı sunan Kiler tasarım, dar alanda verdiği ferahlık hissi ile konforlu bir yaşam alanı vadediyor.

Son dönemde yeniden yükselişe geçen Kiler kullanımı, son yılın en çok tercih edilen tasarımlarından oluyor. İster yiyecekler için ek saklama alanı ister özel bir yemek hazırlama bölümü isterseniz de kahve barı olarak değerlendirebileceğiniz Kahya Kileri modeli, isteğinize göre şekil alan bir forma dönüşüyor.

Geçmişten gelen kiler kültürünü yeniden mutfaklara kazandıran Bodrum Mutfak Mobilya’nın Kiler modeli, salçadan baklagile, baharatlardan kuru sebzelere kadar tüm yiyeceklerin tazeliğini koruması için özel bir alan oluşturuyor. 

Çok amaçlı dolap ve raflarla kullanılmayan dar alanda geniş depolama imkânı tanıyarak modern iç tasarımıyla göz dolduruyor. Ergonomik ve fonksiyonel tasarımıyla ferah bir depolama alanı sunan Kiler model, doğanın sunduğu nimetleri her mevsim elde etme olanağı tanıyor.

Editör: TE Bilisim