Kullanıcı alışkanlıklarına uygun ürün ve renk çeşitliliğiyle kendi sektöründe farkını oraya koyan E.C.A. SEREL, banyo ve mutfak armatürleri, özel küvet ve lavabo armatürleri, özel mutfak armatürleri, duş sistemi ürünleri, tamamlayıcı ürünler ve profesyonel armatür çözümleri ile UNICERA fuarında yerini almaya hazırlanıyor. 7-11 Kasım tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezinde gerçekleşecek organizasyonda çevre dostu ürünleriyle bilinçli yapı oluşumunu destekleyen E.C.A. SEREL, teknoloji ve tasarımıyla öne çıkan ürünlerini ziyaretçilerle buluşturmak için gün sayıyor.

Teknoloji ve modern tasarım ziyaretçilerle buluşuyor

2021 yılında 330'dan fazla katılımcının yer aldığı ve 130 ülkeden 26.934'ü yurt dışından olmak üzere toplam 112.698 kişinin ziyaret ettiği fuarda ürünleri yoğun ilgi gören E.C.A. SEREL bu yıl da güçlü ürün gamıyla fuarda yerini almayı planlıyor. Teknoloji ve tasarım olarak modern ürünlerini sergilemeyi planlayan E.C.A. SEREL fuarda ayrıca şık tasarımı ve minimalist yapısıyla öne çıkan ayrıca dünyanın en prestijli tasarım ve inovasyon ödülleri arasında gösterilen Plus X Awards’ta Yüksek Kalite, Tasarım ve Kullanım Kolaylığı Kategorisi'nde ödül alan Royal Armatür Serisi ile birlikte Hygiene Plus özelliğine sahip, estetik ve minimal yapıdaki Serel Slimline Lavabo Serisi'ni öne çıkarmayı amaçlıyor. Dünyanın en önemli üreticilerinin, yeni sezon ürünlerini ilk kez tanıttığı ve B2B ikili iş görüşmeleri ile yeni ticaret anlaşmalarının yapıldığı Unicera’ya şirketlerin üst düzey yöneticileri de katılım gösteriyor. 

Bunun yanı sıra üniversitelerin iç mimarlık ve endüstriyel tasarım öğrencileri ile birlikte mimarlık camiasının önemli isimleri fuar süresince E.C.A standını ziyaret ederek, markanın sergilediği yeni ürünlerini keşfetme imkanı bulacak.

Editör: TE Bilisim