Jotun’un 2023 Global Renk Koleksiyonu “Hikayeler”in 3 farklı paletinden biri olan Dingin Anlar, dingin, arınmış ve düzenli yaşam tarzları için tasarlandı.

Minimalizm ve sadeliğe odaklanan bu palet, yumuşak, nazik ve meditatif renkleriyle odaklanmaya yardımcı olan sade bir atmosfer yaratıyor.

Dingin Anlar paleti, aydınlık tonlar ve doğadan gelen yeşillerle ilkbaharın neşesini ruhumuzda ve evimizde hissettiriyor. Neşeli, iyi hissettiren bir turuncu tonu 2489 Bella ile 1520 Cheerful Peach’in sağladığı yumuşak ortamda 7038 Dusk Green ile dengeli bir kontrast oluşturulabiliyor. 

Konfor ve Şıklığı Bahçelere Taşıyan Tasarımlar Konfor ve Şıklığı Bahçelere Taşıyan Tasarımlar

JOTUN 7038 Dusk Green – denge ve sakinliği sağlayan, yumuşak bir yeşil

JOTUN 8087 Spring Air – rahat bir ortam yaratmak için taze, yeşilimsi bir sarı

JOTUN 1931 Cashew – aydınlık, zamansız evler için mükemmel bir bej

JOTUN 1520 Cheerful Peach – neşeli ve yumuşak bir şeftali tonu

JOTUN 2489 Bella – neşeli, iyi hissettiren bir turuncu

JOTUN 20186 Lavender Touch – sakinleştiren ve yatıştıran pastel bir mor tonu

JOTUN 10678 Space – yumuşak ve sağduyulu, hafif, sıcak bir bej

Rahat bir ortam yaratmak için taze, yeşilimsi bir sarı 8087 Spring Air ile sakinleştiren ve yatıştıran pastel bir mor tonu olan 20186 Lavender Touch ve zamansız bir bej tonu olan 1931 Cashew kombinasyonu evinize farklı bir dokunuş getiriyor. 

Yumuşak ve sağduyulu, hafif, sıcak bir bej olan 10678 Space, yeni bir güne aydınlık ve ferah bir ortamda başlamamızı sağlıyor. 

Farklı tonlar ve uyumlu renkler arasında seçim yapmak bazen zor olabiliyor. Koleksiyonda bulunan bu renkleri evlerinizdeki ışık altında, eşyalar ve aksesuarlarınız ile uyumunu görmek ise renk çipleri ile çok kolay! Renk seçimini kolaylaştırması için Jotun mağazalarından A6 boyutundaki renk çiplerinden temin etmeyi unutmayın!

Editör: TE Bilisim