Dünyanın önde gelen sıhhi tesisat markalarından birisi olan GROHE, 15 Ekim Dünya El Yıkama Günü’ne özel bir mesaj yayımladı. Yapılan açıklamada son iki yıldır basit bir rutinden günlük hayatın en önemli parçalarından biri haline gelen el yıkama işlevinin, sürdürülebilirlik yönünden de büyük önem taşıdığı ifade edildi. GROHE’nin verdiği bilgiye göre; en az 20 saniye boyunca yoğun ve detaylı el yıkamanın, bize en iyi korumayı sağladığını biliyoruz. El yıkama, hijyenin yanı sıra artık başka bilinçli kararları da beraberinde getiriyor. Artan enerji fiyatlarının etkisiyle gereksiz sıcak su tüketiminden kaçınmak, giderek önem kazanıyor. GROHE, fotoselli bataryaların faydalarını ve el yıkama rutinine gerçek anlamda sürdürülebilir yöndeki katkılarını ortaya koyuyor.  

 Batarya seçimi çok önemli

Bilinçli su tüketimine önem veren herkesin aklına ilk gelen şey, ellerini olabildiğince çabuk yıkamak olabilir. Ancak düşündüğünüzden çok daha fazla seçeneğe sahipsiniz. Örneğin batarya seçiminiz hem evdeki enerji maliyetlerinin azaltılmasına hem de hijyene katkı sağlayabilir. Bu konuda, fotoselli bataryalar gerçek anlamda çok yönlülük sunuyor. Ortak alanlardaki tuvaletlerin birçoğunda kullanılıyor olsa da, özel haneler için de büyük avantajları bulunuyor. 

 İhtiyacın kadar kullan, verimlilik sağla

Özellikle çocuklar okuldan geldiğinde veya misafiriniz olduğunda, ortamı hijyenik tutmak çok kolay olmayabilir. Fotoselli bataryalar ile ellerin ilk dokunduğu şey, batarya değil sudur. Ellerinizi yıkarken suyun akmakta olduğunu unutabilirsiniz. Siz bu konuda dikkatli olsanız da, başkaları sizin gösterdiğiniz hassasiyeti göstermeyebilir. Bu bataryalar, su akışını yalnızca gerektiğinde açar ve eller artık suyla temas etmediğinde otomatik olarak kapanır. Yalnızca gerçekten ihtiyaç duyulan miktarda su kullanmaya odaklanarak, size en verimli çözümü sunar.

GROHE hibrit batarya su tüketimini azaltıyor

GROHE Eurosmart hibrit batarya ile kullanımınız kişisel tercihinize bağlı. Model, manüel bataryanın faydalarını temassız bataryanın avantajlarıyla buluşturuyor. Temassız seçenek soğuk suyu çalıştırıyor, böylece ihtiyaç olmadığında gereksiz sıcak su tüketimini ortadan kaldırıyor. Manuel seçimde ise hem sıcak hem de soğuk su kullanılabiliyor. Entegre sıcaklık sınırlayıcı sayesinde enerji tasarrufu sağlarken GROHE EcoJoy teknolojisi performanstan ödün vermeden su tüketimini 5,7 l/dk'ya düşürüyor. 

Görünüm ve estetik açısından da temassız armatürler gerçekten GROHE, her banyo stiline uyacak farklı tasarımlarıyla çok çeşitli modeller sunuyor. Essence E, Bau Cosmopolitan E, Eurosmart Cosmopolitan E ve Eurocube E koleksiyonları arasından seçim yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim