Otel ve konut alanlarındaki balkon, bahçe, teras ve lüks yatlar için tasarlanan dış mekân mobilyaları açık havada doğanın keyfini maksimumda çıkarabilmeniz için kurgulanmış.

Poltrona Frau markasının iç ve dış mekan tüm ürünlerini Nispetiye caddesi Seheryıldızı sokak no:5 Etiler’deki BMS DESIGN CENTER mağazasında bulabilirsiniz.

Gizli Bahçe

Çocuk anılarının tasarıma dönüştüren ünlü İtalyan tasarımcı Roberto Lazzeroni The Secret Garden koleksiyonunda sadelik ön planda.

Küçükken buldukları her fırsatta kız kardeşiyle birlikte anneannesinin evinin yanındaki gizli bahçeye giden Lazzeroni, buranın onlar için dünyadaki en güzel yer olduğunu, yıllar sonra bu gizli bahçenin bir benzerini Lizbon yakınlarında dağlarla çevrili eşsiz bir doğaya sahip Sintra şehrindeki Palazzo Seteais’in bahçesinde de bulduğunu ve koleksiyonu için buradan ilham aldığını ifade ediyor.

The Secret Garden koleksiyonu, şezlong ve yan sehpalardan oluşan dinlenme alanları, keyifli yemeklere davetiye çıkaran yemek masası ve sandalyeleri, konfor dozu yüksek oturma alanı tasarımlarıyla açık hava alanları için üç farklı kategoride tasarlanmış. Poltrona Frau markasının kaliteli işçiliklerini ve detayların güzelliğini gözler önüne seren tasarım anlayışını tüm ürünlerde görmek mümkün.

Modern Akdeniz Havası

Poltrona Frau markasının dış mekânlar için sunduğu bir başka koleksiyon ise Ludovica + Roberto Palomba imzasını taşıyan Solaria. Akdenizli bir stili nordik referanslarla yorumlayan bu seri, odağına duyuları harekete geçiren form ve malzemeleri alıyor.

Oturma ünitelerinin sırtında yer alan örgüler, masif tik ağacından tasarlanmış sehpalar İtalyan tasarım gustosunu kaliteli işçiliklerle bir araya getiriyor. Gündelik yaşam stresinden uzakta doğayla iç içe olma ve kendimize vakit ayırma olguları Solaria Koleksiyonu’nun tasarım felsefesini oluşturuyor.

Akdenizli olmak beraberinde açık havada kurgulanan keyifli davetleri, samimi aile buluşmalarını, uzun süren sıcak sohbetleri getirir. Solaria serisinde ilham veren bu detaylar; kanepe, koltuk ve orta sehpasından oluşan serinin konfor dozunu bir üst seviyeye taşıyor. 
 

Editör: TE Bilisim