TOKİ, bu yıl onlarca ilde birçok projeyi hayata geçirdi.

Proje dahilinde 30 bin liradan başlayan peşinatlar ile vatandaşları ev sahibi yapan TOKİ, Bolu’da başlatılan proje ile uygun fiyatlı ev satışlarına başladı.

TOKİ satışlarında 279 bin liraya konut bulunurken, 33 bin lira peşinat ve uygun taksitlerle ev sahibi olunabiliyor.

Eskişehir, Bolu, Elazığ, Hatay, Gaziantep gibi birçok ilde hayata geçirilen proje, dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor.

Temmuz ayında başlayacak olan kuralarla yapılacak olan satışlarda 2 + 1 ve 3 + 1 daireler 279 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkarılıyor.

Sıfır ev sahibi olmak isteyenlere şartlar karşılandığında anahtarlar teslim ediliyor.

Aylık 932 TL Ödeme Fırsatı

TOKİ’nin başlattığı konut satış projelerinde isteyen yüzde 20 isteyen yüzde 12 peşinat vererek geri ödeme anlaşması imzalayabiliyor.

Gelen açıklamalara göre söz konusu konut satışlarında yüzde 20 peşinat verenler aylık 932,83 lira taksit öderken, yüzde 12 peşinat ödeyenler ise aylık 1.368,15 lira taksit ödemesi yapıyor.

Son aylarda artan fiyatlar nedeniyle yükselen kiralar göz önüne alındığında, çoğu vatandaşın kiradan ucuz aylık ödemelerle ev sahibi olabileceği de görülüyor.

TOKİ Konut Satışları Detayları

TOKİ’nin Bolu ili Mudurnu ilçesinde başlattığı projede, Taşkesti Beldesi 3. Etap’ta 108 adet konut ve 4 adet dükkan satışı gerçekleştirilecek.

Orta gelirliler için yapılacak olan satışlar kura yöntemi ile yapılacak.

Söz konusu satışlar için başvurular 27 Haziran - 1 Temmuz 2022 tarihleri arasında yapılabilecek ve kuralar da 5 Temmuz 2022’de çekilecek.

Farklı illerde TOKİ konutları güncel satış ilanları için tıklayınız...

Editör: TE Bilisim