Doğanın dinginliğini hissedeceğiniz konumu, günlük iş ve yaşam stresinizden sizi uzaklaştırırken denizin şifasını doyasıya yaşayacağınız günleri, berrak bir gökyüzü ve yıldızlar ile buluşacağınız geceler izliyor. Bir Eylül düşünüzü Hilton Dalaman tüm olanakları ile sizin için gerçekleştiriyor.   

Muhteşem doğasıyla sizi kendine hayran bırakacak Sarıgerme’de binlerce endemik bitkiye ev sahipliği yapan Hilton Dalaman, geniş odaları ile lüks ve konforu doğayla iç içe deneyimleme fırsatı sunuyor. Sade ve yalın bir stille tasarlanmış Hilton Dalaman Sarıgerme Göl Evleri’nde ise her nefeste mutluluğunuz için her şey düşünülmüş. 

Hem denizin keyfini çıkarabileceğiniz hem de farklı spor aktiviteleri ile form tutacağınız bir tatil için her türlü konfor ve olanak da Hilton Dalaman’da.  Sağlıklı yaşam için Türkiye’nin en iddialı spa merkezine sahip Hilton Dalaman, bisiklet, kiteboard, windsurf, seakayak gibi farklı spor olanakları ile de kalpleri fethediyor. Uluslararası standartlarda hazırlanan eğitim merkezi ve farklı zorluk derecelerinde oluşturulan, otel içi ve otel dışı bisiklet ve yürüyüş rotaları ile tatili spor yaparak geçirmek isteyenlere keyifli bir alternatif sunuyor.  

Editör: TE Bilisim