Muhteşem doğası, özgün mimarisi ve eşsiz lezzetleri ile kişiselleştirilmiş lüks tatil deneyimini bir üst seviyeye taşıyan Susona Bodrum, sıcak yaz günleri yerini yavaş yavaş sonbahara bırakırken sessizleşen Bodrum’u tadını çıkarmak isteyenlerin adresi olacak. Adını Türk mitolojisindeki şarkı söyleyen deniz kızlarından alan Susona Bodrum, konumlandığı özel yarımadada birbirinden farklı konseptlerdeki restaurantları, kişiye özel deneyim paketleri ve büyüleyici manzarasıyla dingin ve huzurlu bir tatil vaadediyor. Sonbaharda da Bodrum’dan vazgeçemeyenler için Susona Bodrum, yaza veda özelinde hazırladığı Sarı Yaz paketiyle 4 gecelik rezervasyonlarda 3 gece için ödeme imkanı sunuyor!

Susona Bodrum’da Eylül ayında da sizi özel süit, villa ve odalarda şık ve konforlu bir konaklama deneyimi bekliyor. Yaz boyunca sunduğu çeşitli DJ ve canlı müzik etkinlikleri, eğlenceli ve kişiye özel deneyimleriyle Bodrum’daki dinamizmin ritmini tutan Susona Bodrum, hareketli yaz günleri yerini dingin sonbahara bırakırken de vazgeçilmeziniz olacak. Ödüllü menülere sahip Susona Bodrum’da bir lezzet şöleni için güne Ezi’nin yerel ve taze içeriklerle zenginleştirilen mutfağında başlayabilir, her hafta taze mevsim ürünlerine göre menüsü güncellenen Malva Restoran’da Ege Denizi’nin sarı ve turuncu renkleriyle büyüleyen gün batımı manzarasının tadını çıkarabilirsiniz. Sadece Bodrum’un değil ziyaretçilerine Ege Bölgesi’nin de yöresel tatlarını deneyimledikleri lüks bir tatil deneyimi yaşatmayı hedefleyen Susona Bodrum’da “Ege Şarap Bağları Turu” konseptiyle civardaki üzüm bağlarında yerel şarap ve peynir tadımı gerçekleştirebilirsiniz. 

Sadece sunduğu lezzet deneyimleriyle değil sahiliyle de ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatan Susona Bodrum’da, kişiye özel kiralama yapılabilen L, X, R iskelelerinden dilediğinizde, denizin ve güneşin tadını çıkaracağınız sakin bir gün planlayabilirsiniz. Bodrum denizinin pırıl pırıl suyunun tadını çıkarırken L, X, R iskeleleri için hazırlanmış farklı konseptteki özel piknik sepetleri gün içerisinde ziyaretçileri süpriz lezzetlerle buluşturuyor. Akşamları ise Bodrum’un sonsuz gün batımı manzarasının tadını çıkarmak için Susona Bodrum teknesi ile gün batımı turuna katılabilirsiniz. Kişiye özel tekne transferleri, gruplara özel etkinlik alanları ile Susona Bodrum sonbaharda da unutulmaz anılar yaşatmaya devam edecek.

Sahil deneyiminin yanı sıra, Bodrum otları ile masaj ve hamam ritüelleri sunan spa merkezi Spa Soul da özel masaj seanslarının tadını çıkarırken kişiye özel ya da grup aktivitesi olarak düzenlenebilen nefes terapisi, meditasyon ve yoga dersleriyle tatilinizi unutulmaz bir deneyim haline getirebilirsiniz.

Hepsi deniz manzaralı farklı boyutlarda 70 oda, süit ve villaları ile deniz ve doğayı keyifli bir atmosferde buluşturan huzurlu bir kaçış noktası Susona Bodrum sizi, kişiye özel lüks konseptli tatil deneyimi ile sarı yaz günlerinin keyfini çıkarmaya çağırıyor.

Editör: TE Bilisim