Otelde bulunan birden fazla toplantı odası ve lüks estetik anlayışını ferah bir atmosferle birleştirerek tasarlanmış etkinlik alanları unutulmaz buluşmalara ev sahipliği yapıyor.

Susona Bodrum LXR Hotels & Resorts’un; her biri modern ve sofistike dizayn edilmiş farklı boyutlardaki 70 oda, villa ve süitine farklı büyüklüklerde ve farklı konseptlerde özel etkinlikler için tasarlanmış Talay Lounge, Orak ve Kargı Toplantı Odaları eşlik ediyor. Lüks hizmet anlayışını size özel detaylarla buluşturan Susona Bodrum’da kurumsal toplantılarınıza denizi ve doğayı birleştiren keyifli bir atmosfer eşlik ediyor. 

Ege’nin büyüleyici koyu Torba’da yer alan Sosuna Bodrum bünyesindeki Talay Lounge, mikro lokal mutfak deneyimi ve kişiselleştirilmiş konaklama imkanıyla aşina olduğunuz toplantı ve etkinlik deneyimini farklı bir boyuta taşıyor. Açık havada yer alan oturma ve yemek alanına sahip Talay Lounge’da gerçekleşecek kurumsal etkinliklere Bodrum’un eşsiz gün batımı manzarası eşlik ediyor.

Özel havuzu ve bahçesi bulunan 164m2’lik bu alan, oturmalı düzende 16-20 kişilik yemeklerin yanı sıra 30-40 kişilik kurumsal etkinliklere ev sahipliği yapabiliyor. Susona Bodrum, Talay Lounge’da bulunan ayrıcalıklı servis olanakları ve geliştirilmiş mutfak deneyimleriyle kurumsal organizasyonları daha keyifli ve unutulmaz hale getirin!

Susona Bodrum LXR Hotels & Resort bünyesinde yer alan Orak ve Kargı Toplantı odaları ise birbirinden farklı büyüklükte ve konseptteki toplantılar için sizi bekliyor. Sadece kişiselleştirilmiş bir tatil deneyimi sunmayı değil aynı zamanda kurumsal ziyaretçilerine de özel alanlar yaratmayı hedefleyen Susona Bodrum’da yer alan toplantı salonları farklı etkinlikler için farklı şekillerde dekore edebiliyor. 168m2’lik bir alana yayılan ve açık hava opsiyonu da bulunan Orak Toplantı Odası ve daha küçük çaplı organizasyonlar için hazırlanmış 66.5 m2 büyüklüğündeki Kargo Toplantı Odası ziyaretçilere özel olarak; U düzeni, yuvarlak masa düzeni ve tiyatro düzeni gibi birden fazla konseptte hizmet veriyor.

Sezon boyunca ziyaretçilerine eşsiz lezzetler, canlı müzik ve DJ performansları ile eğlenceli bir tatil deneyimini sunan Susona Bodrum, özel organizasyonlar ve kurumsal toplantılar için de sizleri bekliyor…

Editör: TE Bilisim