Acentelerin ve turizm girişimcilerinin ilgi odağı haline gelen Bilet Dükkanı, fuar süresince yoğun bir iş trafiği yaşadı ve birçok yeni iş birliği fırsatını değerlendirdi. Acentelerin ve seyahat tutkunlarının Bilet Dükkanı’na gösterdiği ilgi, olumlu geri bildirimlerle birlikte, şirketin sektördeki Akıllı Seyahat’in öncü konumunu pekiştirdi.

Bilet Dükkanı ekibi fuar boyunca, turizm sektörünün önde gelen profesyonelleriyle gerçekleştirdiği görüşmelerde, 2024 yaz sezonu için önemli trendleri ve beklentileri değerlendirdi. Sektör profesyonellerinin ortak görüşüne göre pandemi sonrası canlanma gösteren turizm sektörünün 2024'te de bu ivmeyi sürdüreceği tahmin ediliyor. Deneyimin merkeze alındığı turizm odaklı çalışmalar, sürdürülebilir uygulamalar, dijital dönüşüm ve yeni hedef pazarlara yönelik stratejiler, 2024 yaz sezonunda sektörün büyümesine destek olacak unsurlar arasında yer alıyor.

Missafir.com Web Sitesi Yenilendi! Missafir.com Web Sitesi Yenilendi!

Bilet Dükkanı CEO'su Ercan Uzman, EMITT Fuarı hakkında şu yorumları paylaştı: "EMITT Fuarı bu yıl yoğun katılımla bizleri pek çok acente ile buluşturdu. Yeni iş birliklerine imza attığımız verimli bir etkinlik geçirdik. Acentelerle yaptığımız görüşmelerde bu yaz sezonu için umutlu ve iddialı olduklarını gözlemledik. Sektör olarak tam gaz yeni sezona hazırlanıyoruz. Yurt dışında da Orta Doğu pazarına odaklanarak bölgesel konumumuzu güçlendirmeyi hedefliyoruz. İş birliği yaptığımız ve planladığımız ülkelerin pazar gereksinimlerine uygun 'akıllı seyahat' hizmetlerimiz ile 2024 yılında da hızla devam edeceğiz.

Müşteri memnuniyetimizi daha da artırarak ve genişleyen pazarlarda etkili bir şekilde yükselerek devam etmek için yeni dönem acente ve bireysel kullanıcılarımız için birçok kolaylık sağlama hedefindeyiz. 23 ülkede aktifliğimizi devam ettirirken EMITT ile 2024 yılında hedeflediğimiz acente sayısını artırmaya bir adım daha yaklaşmış olduk.” dedi.

Editör: Gayrimenkul Gündemi