Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, ATEM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Oda Başkanı Hakan Akçam, açılışında konuştuğu etkinliğin gayrimenkul yatırım ortakları ve yeni projeler açısından önemine dikkati çekti.

Sektörün canlanması anlamında zirvenin önemli bir misyona sahip olduğunu belirten Akçam, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Ülkemiz başta olmak üzere 27 ülkeden 150 yatırımcının katılımıyla gayrimenkul sektöründeki yatırımlara yönelik projelerin paylaşıldığı fuara Oda olarak katkı sunmaktan dolayı gurur duymaktayız.

Yatırımcı firmaları buluşturmak açısından oldukça önemli bir yere sahip olan, yenilikleri ve gelişmeleri sergileyen fuarımıza gösterilen ilgi, sektörümüz açısından memnuniyet verici.

Fuarımız, doğru yatırımcılara ulaşmak, yeni projelerin ortaya çıkmasıyla tanıtımı anlatılan iş bağlantısında bulunmak, gayrimenkul yatırım ortakları açısından yeni projelere ulaşmak için çok önemli konumda."

İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu da fuarın Ankara ve ülke açısından önemine işaret etti.

ATO Başkan Yardımcısı ve Ankara Kent Konseyi Başkanı Halil İbrahim Yılmaz da zirvenin, sektörün tüm paydaşlarını bir araya getiren, projelerini ifade eden dayanışma organizasyonu olduğunu belirtti.

Eski bakanlardan Ali Coşkun da gayrimenkul sektörüne hizmet eden tüm firmaları ve çalışanlarını kutladı.

Editör: TE Bilisim