24-30 Ekim haftası dünyanın her yerinden gelen ziyaretçilerine kapılarını açan Bauma 2022, 60 ülkeden toplam yaklaşık 3.200 katılımcı ve 200'den fazla ülkeden 495.000'den fazla ziyaretçi ile dünyanın önde gelen inşaat makineleri fuarı için Münih'e geldi.

1954’ten beri 3 yılda bir yapılan fuar 7 gün sürdü. 33. kez düzenlenen etkinlik inşaat sektörünün en büyük ve en çok tercih edilen ticaret fuarı olarak tanınıyor.

Bauma Münih Fuarı, inşaat ve maden makineleri, inşaat araçları, iş makineleri endüstrisinden üretici, distribütör, ihracat ve ithalatçıları tek merkezde buluşturuyor.

Sistemleriyle fuarda yerini alan İntek, fuar ekibiyle ziyaretçilerini ağırladı. 

Bauma 2022’de, Türkiye 232 Katılımcı ile 3. Sırada Yer Aldı

İnşaat makineleri ve madencilik endüstrisinin teknolojik gelişmelerini dünyaya duyuran Bauma Münih Fuarı, yatırımcılar ve sektör profesyonelleri için güçlü bir bilgi paylaşım merkezidir.

İnşaat ve madencilik sektörü endüstriyi yönlendiren dinamiklere ve güçlü ticari bağlara bu fuar aracılığıyla ulaşıyor.

Sektörünün uluslararası sınırlarını kaldıran fuar, pazarı ve hedef gruplarını tek merkezde toplayarak yeni iş alanlarını mümkün kılıyor.

Dünyanın En Büyük Ticaret Fuarı: BAUMA

Düzenlenen her Bauma artan ziyaretçi ve katılımcı sayısına sahip. Sektörü harekete geçiren her türlü gelişmeye sahne olan fuarın gündemdeki konuları arasında sürdürülebilirlik, inovasyon, dijitalleşme ve verimlilik var.

Endüstri liderlerine, sektörün yeniliklerine, hedef gruplarına terk merkezde erişmek uzmanlar ve karar alıcılarla iletişimde olmak BAUMA’nın katılımcı ve ziyaretçilerine sağladığı avantajlardan bazıları.

Aynı zamanda organizasyon, gelişmeyi bekleyen potansiyel ülkelere yatırım yapabilmenin, ortaklıklar kurmanın ve bilinir olmanın önünü açıyor.

Editör: TE Bilisim