Emlak firması Master Realtor’un Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer, Türkiye’yi sarsan deprem felaketi sonrası sektörde bir seferberlik başlattıklarını duyurarak gayrimenkul danışmanlarına çağrıda bulundu: “Ev sahipleriyle görüşerek, evsiz kalan vatandaşlarımıza sıcak birer yuvar sağlayalım.”

Emlak firması Master Realtor, Kahramanmaraş merkezli olan ve 10 şehri etkileyen deprem felaketi sonrası sektörde seferberlik başlattı. Master Realtor Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer, emlak sektörüne şu çağrıyı yaptı:

“10 şehrimizde yaşanan deprem felaketinden dolayı çok büyük üzüntü içerisindeyiz. Ülkemizdeki bu yüzyılın en büyük yıkıcı depreminde evsiz kalan, barınma ihtiyacı olan vatandaşlarımız için bütün emlak ofislerini ve gayrimenkul danışmanlarını emlak seferberliğine davet ediyoruz.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız için devletimizin yanında olalım. Bulunduğumuz şehirlerde boş evleri bulunan kişilerle görüşerek, depremde evsiz kalan vatandaşlarımıza sıcak birer yuva sağlayalım.”

SOĞUK ÇADIRLARDA KALMASINLAR

Meryem Tuncer, sözlerini şöyle sürdürdü: “Depremden etkilenen vatandaşlarımızın barınma ihtiyaçlarının karşılanması için emlak ofislerine ve emlak danışmalarına çok büyük iş düşüyor. Emlak seferberliği başlattığımız ilk günden binlerce vatandaşımız, boş evlerini ve kendi evlerini açmaya hazır olduklarını ilgili Master Realtor emlak şirketine bildirdi.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız da bizlere ulaşmaya başlayarak ve evlerini ücretsiz şekilde kendilerine tahsis eden ev sahiplerine teşekkürlerini sunarak sıcak yuvalarına yerleşmeye başladı. Bütün bayilerimiz bu seferberliğe katılarak desteklerine devam ediyor.

Ülkemizdeki bütün emlak ofisleri bu süreçte depremden etkilenen vatandaşlara destek verdikleri takdirde, 15 gün içinde hiçbir vatandaşımızın soğuk çadırlarda yaşamasına gerek kalmayacaktır.”

İŞ İNSANLARINA SESLENDİ

Master Realtor Kurumsal İletişim Müdürü Meryem Tuncer, ev sahipleri ve iş adamlarına da seslendi: “Boş olan evlerinizi satmayın. Gelin herkesi sıcak bir yuvaya kavuşturalım. Ülkemizdeki iş insanları da depremde evsiz kalan vatandaşlarımızın 1 yıllık kiralarını karşılayarak bu duruma çok büyük destek sunabilir. Bir kişiyi bile çadırlarda bırakmamalıyız. Devletimiz ve milletimiz el ele verdikten sonra bugünlerin de üstesinden hep birlikte geliriz.”

Editör: TE Bilisim